Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прашање е дали е паметно да се возиме со авто стопер на некои подалечи места...со оглед на тоа што не се знае на какви луѓе ке налетаме...и што ти мислат..?
кога и да ги видам автостопери со подигнати палци си помисливам зашто стојат во место??? ја да сум на нивно место би тргнал пешки...
А ако чекаш за подолга дестинација ќе ојш пешки цело време?
Авантура е автостопот.
Не е паметна работа знам имаше случај пред неколку години две деца околу 15 год се качиле со авто стоп и од тогаш ни трага ни глас а знам и за случај каде што возач застанал на автостопери и не поминал баш најдобро.......
значи НЕ :nenene: лоша работа е тоа
POZDRAV :salut:
Одете слободно ќе се качите во некој камион и немате гајле.јас во вторник со другар планираме да одиме со авто стопер од битола до охрид(и сакав да знам дали е сигурно да се оди со авто стопер во тој дел од Мкд. ) па и затоа ја отворив оваа тема...![]()
јас во вторник со другар планираме да одиме со авто стопер од битола до охрид(и сакав да знам дали е сигурно да се оди со авто стопер во тој дел од Мкд. ) па и затоа ја отворив оваа тема...![]()