Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Аршавин промашува све што може и неможе , Сонг прави блокада која што може да се осуди за фаул ама во Ниеден случај за црвен картон!!! и сега ајде да видиме како ќе се спасиме.
Едит: Конечно Арша го вади , добро со Дени во тимот имаме шанса за контра напади а и за дефанзива подобра!

Член од
18 септември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Карти за Арсенал во Белград

Има преку хисар 3100 али картите се за на јужна. Но има и една опција каде што "дудук" член на форумов е во београд и може да набави до 10 карти. Јас ќе одам на таа варијанта бидејќи не ми се оди на јужна трибина. Ако си за таа опција кажи за да се организираме. Инаку ќе биде околу 5 евра поскапо затоа што и картата на исток или запад е поскапа. Пиши доколку си заинтересира, а и друг доколку има заинтересиран за таа опција нека пише за да се оговориме.
Јас сум за 4 карти заинтересиран.
П.С. Добро е денес нема на стрим да гледам ќе си гледам на раат на ТВ
Јас сим за 4 карти заинтересиран. Дај да направиме некако

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мора да го послужи малку среќа.Ај од прекиниве опасни се..а и на контра Росицки и Насри растураат.

--- надополнето ---

Јеееееееееее пенал.

--- надополнето ---

Ебиси маааааааааајјјјјката в ппппппичка.

--- надополнето ---

Ебиси маааааааааајјјјјката в ппппппичка.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Лелеееееееееее овој Росицки како можеше да промаши пенал, да погодеше ке ја решеше утакмицава:nerv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Без главните играчи и со играч помалку растураат.Никој не им е крив,ќе си имаа мирна завршница.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom