Neee kako Remsi, no loso go zakaci so 2 te noze i mislam deka od pozadi so sobra so koleno, valjda nema da e tolku seriozno. Inace solidno izigraa, mozea i podobro, neso Arsavin kako izguben delue, Almunia dobro branese, so ogled deka nemase mnogu sansi. Prestrogo bese toa za crven prv start mu bese, ali toa e plus za nas.
Ајде де.....ќе оздрави чудо големо.....небаре ногата му ја скрши......ова е предност за вас така да без црекање.....и плус Венгер ќе купи сега дефанзивци....така да вие добивате што туку цимолите
Очекувам 10-0 во второ полувреме за Арсенал. Друго ништо не признавам !!!
Не за џабе се лузерпул ... масакрано ги масакрира, не доби жолт , вилшир доби зашто масакрано не дојде попрв да го заколе ... брука и резил за џо кол ...
batali sopcast dzabe e i ja istalairav i slikata u minus, ako ja zgolemam kocki gledam. baraj od toa myp2p.eu ja najdov edno guru tv i super e baska ne secka
nema potreba od pcuenje protiv joe cole popi crven, bidna so bidna, samo da ne e neso opasno
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.