Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
МАЈКАТА ДА МУ ЈА ЕБАМ НА ЏО КОЛ........СТАРЕЦ КУПУВАЈ 2 ДЕФАНЗИВЦИ ПОД ИТНООООО :s :s :s

Матер да му ебам!
Се фаќаше овој за коленото мислам,во најдобар случај месец време аут.
Сонг ќе влезе во второ.

Тоа ли е играч бре даа џо кол нека оде нека косе трава мајка му даа се да му ебам ...

Оти се уште има вакви насилници на фудбалските терени не ми е јасно колошар да му ебам матер све да му ебам

Леле на момент си помислив дека му ја скршија ногата :icon_eek:.Иначе сеа нека мисли Венгер кој ке стаи,би требало сонг да изигра ама...

Neee kako Remsi, no loso go zakaci so 2 te noze i mislam deka od pozadi so sobra so koleno, valjda nema da e tolku seriozno. Inace solidno izigraa, mozea i podobro, neso Arsavin kako izguben delue, Almunia dobro branese, so ogled deka nemase mnogu sansi. Prestrogo bese toa za crven prv start mu bese, ali toa e plus za nas.

Венгер нема да калкулира сега,ќе мора еден врвен одбранбен да зема,и уште еден за на клупа.
И пак стара песна со шпанецов,скока на празно...

Тибам и сопкаст и се денес е сопксатов кај мене е тиња...

На Џо Кол се по список, Лорен на носила го изнесоа не мириса на арно под итно 2-3 дефанзивци ќе ни требаат.

Кол ебати педерот, дури се буни... Почнаа да не ебат повредите :tapp:
Сега за сега Диаби, Вилшер и Насри, посебно Диаби, ѕверови.

ПА УШТЕ ДА СЕ БУНАТ ЗАШТО ДОБИЛ ЦРВЕН?!

Почекај си Венгер,почекај си.На 31 Авугст ќе земеш дефанзивец за поевтино.

Ајде де.....ќе оздрави чудо големо.....небаре ногата му ја скрши......ова е предност за вас така да без црекање.....и плус Венгер ќе купи сега дефанзивци....така да вие добивате што туку цимолите

Ајде бе и ви не пишите глупости не е венгер крив кој би помислил дека ќе го повредат уште првата утакмица...

Очекувам 10-0 во второ полувреме за Арсенал. Друго ништо не признавам !!!

Не за џабе се лузерпул ... масакрано ги масакрира, не доби жолт , вилшир доби зашто масакрано не дојде попрв да го заколе ... брука и резил за џо кол ...

batali sopcast dzabe e i ja istalairav i slikata u minus, ako ja zgolemam kocki gledam. baraj od toa myp2p.eu ja najdov edno guru tv i super e baska ne secka

nema potreba od pcuenje protiv joe cole popi crven, bidna so bidna, samo da ne e neso opasno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom