Заработка на интернет (официјална тема)

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Za noviot sajt buxona.com dali se ima registrairano nekoj i dda li ne e scam nov e pozz
Buxona.com не е Скам. Јас еве вејќе 3-4 дена откако сум регистриран и сега засега оди добро. Најмногу плајќа во однос на другите, 0,02$ од клик + има 10 реклами секој ден, минимум Пејаут е 2$. Сите показатели покажуваат дека не е скам. кога ќе ја имам првата исплата за 10 -тина дена ќе ставам и Шорткат.
:vozbud:

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Buxona.com не е Скам. Јас еве вејќе 3-4 дена откако сум регистриран и сега засега оди добро. Најмногу плајќа во однос на другите, 0,02$ од клик + има 10 реклами секој ден, минимум Пејаут е 2$. Сите показатели покажуваат дека не е скам. кога ќе ја имам првата исплата за 10 -тина дена ќе ставам и Шорткат.
:vozbud:
i jas veke 5-6 dena i ne e loso ako imas prv isplaata pisi poz

--- надополнето ---

А vo Spam proveri?
Ova, ako ti pratat aktivacionen kod vo spam, neznaci i deka stranata e Spam.
se logirav konecno aj objasni malku za igrata kako sto moze i vo pp kaj se koef. so kako pozz

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Видете дечки...никаде нема да најдете работа на Интернет од која ќе се збогатите за 1 недела или 1 месец. Тој што ви го рекол ова ве лаже. Таква работа едноставно НЕ ПОСТОИ. За се треба време, труд, и малку финансии да вложиш. Ќе ви препорачам една многу, многу интересна работа која што ја започнав пред неколку недели и е хит низ целиот свет веќе неколку години. Има дечки што ја работат и во Македонија дечките се супер и многу помагаат. Детални информации можете да добиете на мојата веб страна: timskiposao.ws има и на тубе: www.youtube.com/watch?v=66Hwdcp5D6s
Онај кој сака да вложи туд и време нека ѕирни а нешто што не е јасно на е-маил во секое време .
R.mancreative@gmail.com skype: R-man24

Не бидете скептици. И онака сите губиме доста време на фб или на разни глупости.Поздрав

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Видете дечки...никаде нема да најдете работа на Интернет од која ќе се збогатите за 1 недела или 1 месец. Тој што ви го рекол ова ве лаже. Таква работа едноставно НЕ ПОСТОИ. За се треба време, труд, и малку финансии да вложиш. Ќе ви препорачам една многу, многу интересна работа која што ја започнав пред неколку недели и е хит низ целиот свет веќе неколку години. Има дечки што ја работат и во Македонија дечките се супер и многу помагаат. Детални информации можете да добиете на мојата веб страна: timskiposao.ws има и на тубе: www.youtube.com/watch?v=66Hwdcp5D6s
Онај кој сака да вложи туд и време нека ѕирни а нешто што не е јасно на е-маил во секое време .

Не бидете скептици. И онака сите губиме доста време на фб или на разни глупости.Поздрав
Ништо ич.. шо работа ќе е таја аку секој месец даваш по 10 $?

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8

Нема богатење но има заработка
http://www.online-betting-guide.co.uk/?tx41180 еве линк ,лог ин, играј кладионичарски игри или барај реферал-и и лапас пари .исплата сигурна на манибукер.ај усте 5 реферали и ке си земам 10 фунти .кој сака слободно и безплатно е

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Епа тука паѓаат многу луѓе ќе видат нешто е со плаќање и " ај абе овие лажат ". Ова работа е за .WS domain,исто како шо се .com, .net, .org итн. Регистрацијата е 10$ а за тие пари добиваш многу: WEB страна на српски и англиски, можност за изработка на страна по твој вкус, видеа, поддршка во секое време и многу други работи. Твоја работа е само да регистрираш членови и земаш од секој член по 1 долар до 5-то колено. Ако рег. 5 членови тие 5 членови регистрираат по 5 луѓе итн. значи до 5-колено платата би изнесувала 3900 доалари. Значи седнуваш секој ден по 1-2 саати си ја рекламираш твојата страна на огласи, форуми а ако знаеш добро англиски цел свет е твој.За подетални информации прочитај на веб страната а можиш да ме контактираш на скајп. Поздрав

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Епа тука паѓаат многу луѓе ќе видат нешто е со плаќање и " ај абе овие лажат ". Ова работа е за .WS domain,исто како шо се .com, .net, .org итн. Регистрацијата е 10$ а за тие пари добиваш многу: WEB страна на српски и англиски, можност за изработка на страна по твој вкус, видеа, поддршка во секое време и многу други работи. Твоја работа е само да регистрираш членови и земаш од секој член по 1 долар до 5-то колено. Ако рег. 5 членови тие 5 членови регистрираат по 5 луѓе итн. значи до 5-колено платата би изнесувала 3900 доалари. Значи седнуваш секој ден по 1-2 саати си ја рекламираш твојата страна на огласи, форуми а ако знаеш добро англиски цел свет е твој.За подетални информации прочитај на веб страната а можиш да ме контактираш на скајп. Поздрав
Па уствари тоа е проблмот... во парите е, никој не вика дека не лажи сајтот, значи сајтот од секој член е ќар 9 $ а тебе ти дава 1 $ кај е таја логика? Ајде еве и мене давајте ми по 10 $ и за секој регистран ќе ви давам по 1 $ , и башка оваа се прави на странци.. кој македонец ќе ти плати? 90 % од македонците немет искористено картичка на нет.. а уште да плаќа леле.. сакам да кажам дека е многу мал бројот на луѓе шо користат плаќања преку нет.. поздрав ;)

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Не се разбравме доволно:)...Значи сајтот нуи најефтина цена за интернет страна во однос на другите домејни како на пр:com, org,net каде што се плаќа многу многу повеќе. Покрај ова нуди можност за заработка на членовите до 5-то колено, значи некаде заработува 5 долари по член, и не е тоа битно си имаат тие фирма мора да заработуваат нешто никој од љубов не работи.Мене битно ми е колку јас можам да заработам и како да заработам.И никој не вика дека само во МКД треба да работиш, цел свет е твој доколку знаеш средно ниво англиски, ако не пак и ЈУ просторите не се баш мали + Бугарија. Значи од оваа работа нема брза заработка и секој што мисли така подобро да не ја почнува оти бара истрајност и затоа мал број успеваат значи оние кои имаат трпение. Воопшто не е тешко и баш е интересно. Дечките што започнаја во МКД си земаат сега по неколку стотици долари месечно и таа сума само расте во никој случај неможи да опаѓа!!! Со здравје да си ги трошат и секој што е упорен и истраен ќе успее, бидејќи имаш се што ти треба ( упатства, помош во секое време) само фали уште твојата желба за работа. Поздрав

--- надополнето ---

Не се разбравме доволно...Значи сајтот нуи најефтина цена за интернет страна во однос на другите домејни како на пр:com, org,net каде што се плаќа многу многу повеќе. Покрај ова нуди можност за заработка на членовите до 5-то колено, значи некаде заработува 5 долари по член, и не е тоа битно си имаат тие фирма мора да заработуваат нешто никој од љубов не работи.Мене битно ми е колку јас можам да заработам и како да заработам.И никој не вика дека само во МКД треба да работиш, цел свет е твој доколку знаеш средно ниво англиски, ако не пак и ЈУ просторите не се баш мали + Бугарија. Значи од оваа работа нема брза заработка и секој што мисли така подобро да не ја почнува оти бара истрајност и затоа мал број успеваат значи оние кои имаат трпение. Воопшто не е тешко и баш е интересно. Дечките што започнаја во МКД си земаат сега по неколку стотици долари месечно и таа сума само расте во никој случај неможи да опаѓа!!! Со здравје да си ги трошат и секој што е упорен и истраен ќе успее, бидејќи имаш се што ти треба ( упатства, помош во секое време) само фали уште твојата желба за работа. Поздрав

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
vidi tuka

Ima edna interesna kompanija koja nude zarabotka preku net, preku niv so prodavanja na web sajtovi. So nekoi luge sto zboruvav kazuvaat deka si isplakaat navistina i moze da se zaraboti.,eden prijatel zede 100$za mesec-dva.Ama i zasto ne bi bilo koga im prodavas sajtovi. Znaci ima dve finti ili im nudes na lugeto sajtovi ili da zarabotat pari. Ima edna nedela trial, a potoa se plaka 10$ mesecno (toa e za web sajto koj ti go davaat ).Se zarabotuva na procent od clenovite i nivnite clenovi do 5nivo i davaat nagraden bonus ako za nedela se registriraat 5dusi preku tebe 100$bonus.Isplakaat preku banka ili cek na domasna adresa. Jas sum zainteresiran mi izgleda privlecno i verodostojno.. Ako ima zaintereirani priklucete mi se da isprobame : http://www.freedom.ws/oliver777 li ako nekoj znae za ova neka dade komentar.Kontaktirajte me za poveke info na PP. Pozz

............................................

go zapocnav ovaj biznis pred 10 dena. Moite sponzori dosta se zadovolni od ovaa rabota,tocno deka ako registriras 5 clena za 1 nedela dobivas 100$. Ovaa rabota e dolgorocna i sumata sto ke ja zemas od mesec vo mesec se zgolemuva, nikako nema a se namaluva. Od sekojregistriran clen dobivas po 1 dolar do 5 koleno.Ako imas 5 clena te 5 reg. uste 5 int.....=3900 $, i ponatamu da ne rabotis nisto ovaa suma ke ti stignuva mesecno bidejki tvoite clenovi ke si rabotat natamu isto kako ti so si rabotel dotogas.Vsusnost rabotis za kompanijata GDI koja prodava domain-ot .WS. Za poveke informacii na mojata web strana , tamu imas i moj e-mail.Ako imas nesto da prasas slobodno...pozzzz
timskiposao.ws

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
............................................

go zapocnav ovaj biznis pred 10 dena. Moite sponzori dosta se zadovolni od ovaa rabota,tocno deka ako registriras 5 clena za 1 nedela dobivas 100$. Ovaa rabota e dolgorocna i sumata sto ke ja zemas od mesec vo mesec se zgolemuva, nikako nema a se namaluva. Od sekojregistriran clen dobivas po 1 dolar do 5 koleno.Ako imas 5 clena te 5 reg. uste 5 int.....=3900 $, i ponatamu da ne rabotis nisto ovaa suma ke ti stignuva mesecno bidejki tvoite clenovi ke si rabotat natamu isto kako ti so si rabotel dotogas.Vsusnost rabotis za kompanijata GDI koja prodava domain-ot .WS. Za poveke informacii na mojata web strana , tamu imas i moj e-mail.Ako imas nesto da prasas slobodno...pozzzz
timskiposao.ws
AH bre deca zar mislite dekaa nekoj vi veruva...bla bla bla...svasta...ama sepak prodolzete ako nemate nesto popametno da rabotie..;)

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
kako da napravam acount na alertpay moze li nekoj da mi dade link da napravam nalog

--- надополнето ---

Moze li da mi dade link nekoj da napravam alertpay acount

--- надополнето ---

http://www.neobux.com/?r=unikato

Kajgana Shop

На врв Bottom