прашања милион:Здраво,
Страна каде што можете да заработите пари! Идеата е да прикачувате фајлови и
Регистриран сум неколку месеци, не работам воопшто на тој случај бидејќи имам други проекти на кој работам, само ја тестирав странта. До сега околу 30$ од кој 22$ ми беа исплатени преку ePassporte (нешто слично како PayPal i Moneybookers), има и други опции на ислата како што се чек, wester union и уште неколку.прашања милион:
колку време си реѓистриран, колку пари направи, дали ти исплатија, како ти исплатија, што значи ако се реѓистрираат преку тебе.......... и давај скриншот од сметки ако е толку добра страната.
Бизнис со кликање е НАЈНЕИСПЛАТЛИВА работа која можеш да ја најдеш на интернет. Не вреди трудот за толку малце пари, верувај има многу други начини (Компјутер + Интернет = Пари) само треба да се заангажираш и побараш.I ne e loso za 1 nedela 20 evra
Сигурна страна за кладилница? - Не постои такво нешто, никој не "заработува" преку тоа. Како што знаш и самиот кладилница = коцкање.дали знае некој сигурна страна за "кладилница" ... дали има некој што заработува преку online кладилница ?
Не ти работи линкот!Здраво,
Страна каде што можете да заработите пари! Идеата е да прикачувате фајлови и за секој нивен download вие добивате од 40-80 центи (0.40-0.80 долари). Има многу страни што работат на истиот принцип но оваа страна е моментално најдобра со оглед на можностите што ги нуди за разлика од другите, вакви страни најчесто нудат 1000 downloads за 20$, овде вие заработувате 400-800$ за 1000 downloads. Регистрацијата на страната е безплатна. Доколку на некој му треба помош за почеток нека ми прати порака тука.
За да се регистрирате на страната кликнете тука.
работи. пробај со друг пребарувачНе ти работи линкот!
Да не е укината странава или сл. ???
Човек нејќе бе...страната ја отвара...ама внатре ништо не функционира...работи. пробај со друг пребарувач
Човек, сега пробувам пак. И сака кај мене. Имаш проблем со пребарувачот, пробај зачисти малце со ccleanerЧовек нејќе бе...страната ја отвара...ама внатре ништо не функционира...
100% скам.... зарем веруваш дека некој ќе ти даде 1000$ за кликање???Земал ни некој пари до сега ?? Ја кликам на richptc.com имам над 200 $ до сега,треба 1000 $ па демек да се изврши исплата..мада сумњиво ми е