Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
I can't wait to see the look on my friends face tomorrow. :pos2:
Мислам дека Венгер ќе го оправи тимот за Камп Ноу, и дека имаме големи шанси за да продолжиме понатаму... Па да се надеваме. :smir:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Биди реален брат и јас така мислев за време на натпреварот и можеби е беше подобра опција во стартни 11 да е но за 2 та гола на кривица на сонг единствено само вермален да беше на негово место можеш подобро да изреагира...

иначе насри изигра солидно,волкот супер и за другите немам некоја замерка уште на диаби и ебуе да не им се сечеа нозете ке беше топ
Епа брат ми затоа се двајца во одбраната не еден, и плус вермален кој попрво да чува меси или ибрахимович

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Си правите филмови,а?:tv:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Заедно со Волчко ... најбоље играчи!!!
Само што правиме сега со Гала , Арша и Цеск?:tapp:
Цеск и така немаше да игра...а за тие двајцата да се надеваме дека еден натпревар и е доволно за одмор (тој во лигата) :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Да бев навивач на Арсенал, сега ќе бев в кревет, под јорган, плукајќи по тој што ве извлече заедно со Барса. Што ви е филмот бре луѓе, ќе ја минеле Барса. Хахаха денешнава младина...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Го жалам Максвел, си изнаголта прашина кутрио.Утре книшката враце и во заразно, Кохов тест да си напрај (онај бе за туберкулоза шо е :))

Gonna keep fighting coz we are Gunners :vozbud:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Највеќе ми е жал што Фабрегас нема да игра на Ноу Камп,требаше да му прогледа низ прсти судијата.
Него дај палете свеќи у црква,носете зејтин(по можност брилијант) да се опраите од повредиве ова што ви се дешава е немогуче:tapp:

R

Rigel Kent

Гостин
Го жалам Максвел, си изнаголта прашина кутрио.Утре книшката враце и во заразно, Кохов тест да си напрај (онај бе за туберкулоза шо е :))

Gonna keep fighting coz we are Gunners :vozbud:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да бев навивач на Арсенал, сега ќе бев в кревет, под јорган, плукајќи по тој што ве извлече заедно со Барса. Што ви е филмот бре луѓе, ќе ја минеле Барса. Хахаха денешнава младина...
Па не изгубивме 0-2/па да не се надеваме.:vozbud:
Вас одбраната сјебена/нас средниот ред...бевте подобри/70 мин. дадовте само 2 гола/ние 20 и 2.
Како шо не отпишаа после вториот гол/а се вративме,зашо тоа да не се надеваме на поволен резултат на Кампот/зашо и Барса незнае да се брани,а ни Арсенал/нема да има тактизирање ке се оди на победа.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom