Заедно со Волчко ... најбоље играчи!!!hahahahahahha
podive almunia so mislete vi
Епа брат ми затоа се двајца во одбраната не еден, и плус вермален кој попрво да чува меси или ибрахимовичБиди реален брат и јас така мислев за време на натпреварот и можеби е беше подобра опција во стартни 11 да е но за 2 та гола на кривица на сонг единствено само вермален да беше на негово место можеш подобро да изреагира...
иначе насри изигра солидно,волкот супер и за другите немам некоја замерка уште на диаби и ебуе да не им се сечеа нозете ке беше топ
Цеск и така немаше да игра...а за тие двајцата да се надеваме дека еден натпревар и е доволно за одмор (тој во лигата)Заедно со Волчко ... најбоље играчи!!!
Само што правиме сега со Гала , Арша и Цеск?
Главен режисер на филмот,Тео Волкот...Си правите филмови,а?:tv:
И Фабрегас ,нема што перфект особено 2 изигра.Главен режисер на филмот,Тео Волкот...
Си моземе, си правимеСи правите филмови,а?:tv:
Toj najdole so repceto nindza a ???:pos2::pos2::pos2::pos2::smir::smir::smir::smir::smir:Наши се!!!!!!!!
:arsenal:
:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:Го жалам Максвел, си изнаголта прашина кутрио.Утре книшката враце и во заразно, Кохов тест да си напрај (онај бе за туберкулоза шо е )
Gonna keep fighting coz we are Gunners
Па не изгубивме 0-2/па да не се надеваме.Да бев навивач на Арсенал, сега ќе бев в кревет, под јорган, плукајќи по тој што ве извлече заедно со Барса. Што ви е филмот бре луѓе, ќе ја минеле Барса. Хахаха денешнава младина...