Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека е редно да си најдете голман од светска класа.

ова само во 3D almunia го има:uvo::jaj:

Аршавин и Насри.:tapp:
На крајот другарот Алмуниа.
Смешки.
Јебига ,запрепастен сум ,немам зборови :( ,трагедија ....

ова само во 3D almunia го има:uvo::jaj:
А шо да прави човекот ,цела утакмица спиеше на гол ,и го расонија во 90 минута со првиот посериозен напад

aiiii... se sluci. So se via komentari so gi citam cao titula???? 11 boda beme pozadi celzi pa gi stigname... so e sea? i taka sum iznerviran pa uste i da mi serite vakvi gluposti (a plus i idioto arseavin ke sere za nekoi 7 minuti). ima uste 7 kola, sansata e sosem realna.
Victoria concordia crescit

НИШТО НЕ НАУЧИЈА БЕ НИШТО.АБЕ УШТЕ 2 МИНУТИ ДО КРАЈ АЛООО КЕ СИ ЈАС СТАВАМ ТОПКАТА У ЏЕБ АМА НЕ ИМ ЈА ДАВАМ.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:А
Па и Нарси ебаго се исплаши да шутира.
А Аршавин по 21412412412 пат ја промашува топката.
Алмуниа лови риби.
НЕКА СЕ ЕБАТ У КУРАЦ!

Зошто о зошто... како успеавте да се заебете вака :S мислев дека со вас ќе се дружиме на табелата и во трката за титулата.
Аман бе газда зборуваш како 20 бода да им бегате:uvo:

Ајде изтрепете! Колку ме боли поразов толку и верувам дека имаме шанса сеуште... иако по ова ... ништо не е исто! Сиот труд вложен претходниве 6 утакмици пропаѓа во вода....:nesum:

Бримингем не еба тогаш пред 2 години не еба повторно...и повторно ради чисти зицери и грешки на одбрана или голман,кој е маме му ебам подпросечен и заслужува да и гра во шкљ лига,а харт се изнабрани...

Јебига ,запрепастен сум ,немам зборови :( ,трагедија ....

А шо да прави човекот ,цела утакмица спиеше на гол ,и го расонија во 90 минута со првиот посериозен напад

па нека неспиа.една утакмиа се игра до крај

Нормално дека не се предаваме и сеуште имаме шанси :)

да да имаме шанси ако досега бевме еден натпревар разлика сега сме 2(со оглед на тоа што челзи треба да загуби од јунајтед со 123123 гола разлика а манчестер да киксне на два што не верувам)

Имаме,математички...утд ке тепа и оди на +5,Челзи е на +4.Тешко дека ке ги стигнеме.

брате го заборави ебаниов бод што го освоивме денес

И стварно неможам да го разберам алмунија каде истрчува да го ебам,уште при предходната шанса кога ја избациваше у земја а не у три лепе...се гледаше дека ке киксне

да да имаме шанси ако досега бевме еден натпревар разлика сега сме 2(со оглед на тоа што челзи треба да загуби од јунајтед со 123123 гола разлика а манчестер да киксне на два што не верувам)

брате го заборави ебаниов бод што го освоивме денес
:pos2:
Не ни служни ништо.У пм,ае денес ако киксне утд,некако да верувам,ама тешко,тешко....ич не научија да играт прљаво бе.Носи ја топката у кош и падни,вратај се,преправи се,само времето да помине.:tapp:

:pos2:
Не ни служни ништо.У пм,ае денес ако киксне утд,некако да верувам,ама тешко,тешко....ич не научија да играт прљаво бе.Носи ја топката у кош и падни,вратај се,преправи се,само времето да помине.:tapp:

тоа е... од кога замина Анри никој не ни пробал така...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom