- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.129
- Поени од реакции
- 75.083
Тоа ни е среќата, можеби со РвП во напад че бевме конкурентни мада и тоа е знак прашалник, но вака со тим без голгетер, со појаките тимови можеме само да го:pusk:
Верував и јас во него дур да се повреди ... од тогаш само дреме , губи топки и дава изјави како бил најбоље шпиц... со таков суеверец... у втора лига прв шпиц :nesum:Затоа не го спомнав. Ај може Бентнер ќе напрае некоја мајсторија![]()
Епа тоа е тоа ако се повреде дрогба го имат анелка , кај манчестер ако се повреде руни го имат бербатов а кај нас кога е повреден Ван Перси го имаме бендтнер па спореди а разликатаили РвП !
Ама тој нам ни е у болничка соба ... за разлика од нивниве 2ца:helou:
Од кога го зборам ја ова, едноставно недефинирано е.Па нормално дека фале шпиц уште кога го продадивме адебајор ,ајде тогаш рековме ќе покрие ван перси, еве и ван перси го нема кој да покрие аршавин и нз што од прегеска одиме на високи топки и нафрлување кога веројатноста аршавин да даде гол на глава е никаква :nesum:
Е па зоки јас тоа го викав уште кога сите сакавте да се продаде адебајор , а јас викав дека сме слаби во нападот , уште летото требеше се купи шпиц , не ми е јасно само оти не купивме сега зимото кога го немаме ни РВПОд кога го зборам ја ова, едноставно недефинирано е.
Бербатов ... дрво , Дуду го имавме ние ... ама и тој отиде...Епа тоа е тоа ако се повреде дрогба го имат анелка , кај манчестер ако се повреде руни го имат бербатов а кај нас кога е повреден Ван Перси го имаме бендтнер па спореди а разликата![]()
Бербатов дрво но е каде каде подобар и од бендтнер и од дудуБербатов ... дрво , Дуду го имавме ние ... ама и тој отиде...![]()
Не би рекол од Дуду , а од Бендтнер... признавам :kesa:Бербатов дрво но е каде каде подобар и од бендтнер и од дуду
:pos2: Дуду подобар од Бербатов а? Браво момак. Иначе жалам шо е таков резултатот. Брзо гол за неизвесност иначе....Не би рекол од Дуду , а од Бендтнер... признавам :kesa:
golman so nie go nemameШто голман ќе беше бре овој Чех