Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Тоа ни е среќата, можеби со РвП во напад че бевме конкурентни мада и тоа е знак прашалник, но вака со тим без голгетер, со појаките тимови можеме само да го:pusk:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Затоа не го спомнав. Ај може Бентнер ќе напрае некоја мајсторија :)
Верував и јас во него дур да се повреди ... од тогаш само дреме , губи топки и дава изјави како бил најбоље шпиц... со таков суеверец... у втора лига прв шпиц :nesum:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
или РвП !
Ама тој нам ни е у болничка соба ... за разлика од нивниве 2ца:helou:
Епа тоа е тоа ако се повреде дрогба го имат анелка , кај манчестер ако се повреде руни го имат бербатов а кај нас кога е повреден Ван Перси го имаме бендтнер па спореди а разликата :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Па нормално дека фале шпиц уште кога го продадивме адебајор ,ајде тогаш рековме ќе покрие ван перси, еве и ван перси го нема кој да покрие аршавин и нз што од прегеска одиме на високи топки и нафрлување кога веројатноста аршавин да даде гол на глава е никаква :nesum:
Од кога го зборам ја ова, едноставно недефинирано е.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Од кога го зборам ја ова, едноставно недефинирано е.
Е па зоки јас тоа го викав уште кога сите сакавте да се продаде адебајор , а јас викав дека сме слаби во нападот , уште летото требеше се купи шпиц , не ми е јасно само оти не купивме сега зимото кога го немаме ни РВП:tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа тоа е тоа ако се повреде дрогба го имат анелка , кај манчестер ако се повреде руни го имат бербатов а кај нас кога е повреден Ван Перси го имаме бендтнер па спореди а разликата :toe:
Бербатов ... дрво , Дуду го имавме ние ... ама и тој отиде... :toe:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
клиши....:uvo::uvo::uvo: жалните ние...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Не би рекол од Дуду , а од Бендтнер... признавам :kesa:
:pos2: Дуду подобар од Бербатов а? Браво момак. Иначе жалам шо е таков резултатот. Брзо гол за неизвесност иначе....

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Арсенал не го заслужува Фабрегас, Бендтнер не го заслужува Арсенал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom