Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа изјава на Аршавин е тотално без врска..Арсенал игра супериорно оваа сезона со играчите што ги има...

Оваа изјава на Аршавин е тотално без врска..Арсенал игра супериорно оваа сезона со играчите што ги има...

Сакаш да кажеш со играчите кои ги НЕМА !
Ај среќа Фабре е сеуште меѓу живите па не се грижам баш , ама ако не се консолидираме дур си отиде Сонг ... ќе немаме ни средина ... е тогаш ќе има причина за грижа!
Арша... сигурен сум дека не ја дал оваа изјава , ова некој го испревртил како и обично но можно е нешто слично да кажал но сигурно не ваква строга изјава !:smir:

Не дупчи сеа и ти, сепак додека игра за Арсенал бројката и срцето му се во Барселона. =)

Така да ние никогаш не сме го имале Цесц у полн сјај :pos:

Хм. Чим ова срање од шпекулација не излезе ни на Гол.ком неаме гајле. :icon_lol:

А и еве рецимо да е точно, по арно ќе му биде прво да биде само критичен па после да јаде гомна за нешто друго. Пошто секоја втора утакмица ко да гази на јајца...

633536660376790709-irritiationcescfabregasarsenal.jpg

:)

И незнам колку вакви слики и изјави ќе дади дека го сака Арсенал , фановите на Барса се посилно и посилно се уверени дека неговото срце чука во барселона :pos2::pos2:
Другар ај тоа реченицата под сликата преведи си ја со помош на најблиските и пак пиши. :)

Иритација
Задниот дел од тој знак ми ја сирови ( Чеша ) Пупката :pos2::pos2:
А океј вакви слики ќе има многу нормално... али не е битно Фабрегас си е наш и кај нас си останува :vozbud:

Edit :
Земен е импресивен бразилец во младиот тим , од Флуминенсе -Wellington Silva
http://youngguns.wordpress.com/2009/11/21/arsenal-sign-fluminense-striker-wellington-silva/

Но најбитен дел од се мислам ( во текстот ) е :

The starlet, nicknamed Ciel, impressed during a 7 day trial last Christmas – he even played 45 minutes for the Under 16’s against Norwich – and he made an emphatic impression, scoring 4 goals.

Иритација
Задниот дел од тој знак ми ја сирови ( Чеша ) Пупката :pos2::pos2:
А океј вакви слики ќе има многу нормално... али не е битно Фабрегас си е наш и кај нас си останува :vozbud:

Edit :
Земен е импресивен бразилец во младиот тим , од Флуминенсе -Wellington Silva
http://youngguns.wordpress.com/2009/11/21/arsenal-sign-fluminense-striker-wellington-silva/

Но најбитен дел од се мислам ( во текстот ) е :

The starlet, nicknamed Ciel, impressed during a 7 day trial last Christmas – he even played 45 minutes for the Under 16’s against Norwich – and he made an emphatic impression, scoring 4 goals.
Не го знам играчот знам имаше некои гласини летото дека го потпишале Арсенал , и дека станува збор за многу талентиран Бразилец

Другар ај тоа реченицата под сликата преведи си ја со помош на најблиските и пак пиши. :)

Најде помали да заебаваш. Јебига немал секој пари да плаќа курсеви и да биде Gdilf како тебе...а да и побарај некој од најблиските да ти објасни што значи Gdilf

Супер за новиот играч на Арсенал... а што се однесува до Аршавин не верувам во пишани интервјуа...Додека не видам видео дека тоа излегува од негова уста не верувам!!!!

Ја би му дал предност на Траоре пред Гибс и денеска.

Сепак ова му беше прва утакмица по долго време, башка и повреден беше... така да очекуем овој состав да излезе вечерва.

Алмуниа

Ебуе Галас Вермален Траоре

Сонг

Фабрегас-Диаби

Волкот---Вела---Аршавин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom