Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Диаби е ѕвер , одличен е само така нека продолжи ( само киксови како повредата над Насри и мајагерито у фаца на Тери...НЕ)

Иначе Арсенал трет клуб по вредност во светот....
1. Manchester United
2. Real Madrid
3. Arsenal
4. Bayern Munich
5. Liverpool
6. AC Milan
7. Barcelona
8. Chelsea
9. Juventus
10. Schalke 04

Но што со тоа? :toe:
Мора титули.... :smir:
Ова е нашата сезона :vozbud:

http://goonertalk.com/2009/09/03/arsenal-3rd-most-valuable-football-club-in-the-world/

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Добра е што диаби повредил некој е се повредил он бидејќи ќе ни биде потребен и за понатаму :wink:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Браво....јееееј...олееее,олееее...

:tapp::tapp::tapp:
Абе срц, кој ви е крив што прајте такви непромислени работи, барем со ова Челзи ќе се помири. Немојте сеа да ми почнете Челзи е оштетен и од ФИФА :icon_lol:

И ја би едно Браво :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Kako nema da bideme...Tolku pari praime na sezona...

Moze da iskopirame nekoj stil na izveduvanje mislam deka taa so akcijata e najdobro...Mislam deka toa e predposlednoto...Koa mu podava na toj na polukrugot od sesnaesetnikot i toj koa ja ufrla vnatre...Nie imame odlicni igraci za takvo nesto...Tocni so pasevite a toa e najbitno...1:30 do 2:15 e toa so vi kazuvam

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Вилшер се да ти ебам по список....

Влези и а заврти утакмица и мораше баш врз него пеналот да биде. Секоа чест на нашите добра игра, дисциплинирана. Радуе шо се технички се ногу добри а исто шо и Јонуз и Бабунски иста игра негуат па ќе нема проблем да се уклопат у А селекциата:smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Уф Гибз среќа ако не му е ништо по “Орањево“ со нашиве :tapp:
Како му влегоа посебно во првото полувреме со отворена копачка... ќе ни го убиеа :toe:
Ајде да ги видиме и другите како ќе изиграат за репрезентациите само се надевам нема да има повреди :pipi:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Тазе сликчина од денешниот натпревар против Англија :)

Кхм...Јас, Гибс, uknown, uknown...
Ме скапа молење ова Гипсов, да се сликаме та да се сликаме-ајде му велам ко си запнал, атер да не ти кршам :icon_lol:

PS; Зокио сликаше на последнава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom