http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-re-keeping-an-eye-on-chamakh
Еве и на официјалната дека Венгер е загреан по Чамак
Еве и на официјалната дека Венгер е загреан по Чамак
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Резервите играа.Нека ни е честита првата победа ... и најсреќен сум со фактот што погодок постигнал Суну... но ако може да ми каже некој што ја следел утакмицата како беше нашата игра? Дали задоволително изиграа Венгеровите Избраници... и како сме ги примиле головите ме интересира дали тоа повторно беа По Киксови или Нафрлени топки?
И секако ако ги има некој да ги постави :smir:
Ех, доста екс играчи дробат од кога ќе го напуштат клубот.Баш треба да си го остаи аватарот зш зоки прв збореше каков предавник е адебајор ама никој не слусаше а ниту јас.Па уште сеа читам изјавил дека си отишол од арсенал зш на клубот му требале пари и уште па дека бил во добри односи со навивачите па нека иде нека ги лаже така у африка :nerv::nerv::nerv:
Го сака клубот, но поради несогласувањето со неколку фудбалери пред 6 месеца си побара трансфер, сакаше да си замине. Венгер тогаш го спречи да направи таква глупост затоа што несмееше да си дозволи да загуби фудбалер во средината на сезоната, а тимот тогаш се бореше со Вила за четвртото место, но самото барање за трансфер е показател дека не се осеќа добро во клубот.Најновата изјава на Тѕре за тоа кој му е клубот , може да ја прочиташ кај Волејман на потпис... одлично си знаеме дека тој е единствениот играч за кој знаеме дека најсигурно го сака клубот , така да може да го изгубиме само ако Венгер напраи некоја огромна глупост и ако Воопшто не му ни понуди до крајот договор![]()