Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Нема на форумов толку многу членови со ХВОХ или РЅ3 па да може таква тема да биде активна.

Нормално дека нема. PS3 > X360.
Заминавме оф топик. Се мислам дали да ја спуштам Bayonetta, ја играл некој друг освен Сефир?

Нормално дека нема. PS3 > X360.
Заминавме оф топик. Се мислам дали да ја спуштам Bayonetta, ја играл некој друг освен Сефир?

Еве ти направи споредба на ХВОХ vs PS3

Демото го имам. Го имам два пати уклучено, и глупа ми е мене. Незнам тебе дали ќе ти се свиѓа.

Одамна не сум играл нешто, а гледам има нова Army of Тwo, некој ја има играно? :kesa:

Одамна не сум играл нешто, а гледам има нова Army of Тwo, некој ја има играно? :kesa:

Не сум ја пробал, ама планирам да ја земам.

Ерт, ај те молам кажи ни што го прави РЅ3то подобро од ХВОХот.

Не сум ја пробал, ама планирам да ја земам.

Ерт, ај те молам кажи ни што го прави РЅ3то подобро од ХВОХот.

Ако отворам тема ќе се караме само ние 3-ца :smee:

Не се караме, само сакам затоа што ги има он двете конзоли, да направи споредба.

Па прво и основно, им требаше сто години за да направат асална плоча, повеќе од 30% конзоли се расипаа. Второ, онлајн играњето е беспари :). Трето не поддржува волан од логитек. Четврто нема Гран Туризмо 5 и Метал Геар Солид 4 :). Петто ПС3 чита блу-реј дискови, да видиш како изгледа Planet Earth на блуреј ќе знаеш за што зборувам. Засега тоа ми паѓа на памет :)

Па прво и основно, им требаше сто години за да направат асална плоча, повеќе од 30% конзоли се расипаа. Второ, онлајн играњето е беспари :). Трето не поддржува волан од логитек. Четврто нема Гран Туризмо 5 и Метал Геар Солид 4 :). Петто ПС3 чита блу-реј дискови, да видиш како изгледа Planet Earth на блуреј ќе знаеш за што зборувам. Засега тоа ми паѓа на памет :)

Кај PS3 ми се допаѓа што кога го купуваш, тоа е тоа.

А кај Xbox360, ти требаат додатни кабли за HD, даљинско за HDDVD и триста слични глупости, како што рече, пари за онлајн играње...алоо. :)

Секако, за Arcade зборувам, ама па мене тоа ме откажа од 360-ката на времето, си планирав 300 евра, а сфатив вака или така, ќе морам да даам 400+ минимум ебате.

А кај Xbox360, ти требаат додатни кабли за HD, даљинско за HDDVD и триста слични глупости, како што рече, пари за онлајн играње...алоо. :)

Секако, за Arcade зборувам, ама па мене тоа ме откажа од 360-ката на времето, си планирав 300 евра, а сфатив вака или така, ќе морам да даам 400+ минимум ебате.

So true.

Кога земав јас 360ка, земав Arcade, не ми се даваше многу пари, нормално аркејдот не доаѓа со HDD.

Требаше да купам + кабел за да можам да го поврзам со монитор xboxot.

ХДДто како што разбрав е некаде 60 евра, тоа исто ќе ми дојде како да земам Premium.

Али сепак ми се свиѓа тоа што можам да купам игра за 200 денари, немора да давам по 50+ евра. :smir:

Али и ПС3то си има свои позитивни страни, али ако гледаме за кај нас, 360ката повеќе се исплати.

Играм кај другаров онлајн на ps3 фифа со 4 мегабитен интернет има ПМРЕНОГУ лаг, и не е само на тоа на сите игри.

За HDDVD ти треба посебен плеер да купиш, екстерен усб читач на ХДДВД филмови (хддвд ја изгубија војната и веќе не се произведуваат така да џабе е сега и тоа). Будала работа. А и уште едно ми текна, Хард дискот морало да биде од микрософт. Им начукаа ненормални цени и ај сега. На пс3то можеш да ставиш хард од која фирма душа ти сака.
Иначе кога го купив јас Мац требаше да земам ХДМИ кабел за ХД (за пс3 зборувам), додека 360ка премиум имаше компонент кабли за ХД. Еве да речеме еден плус за 360ката :)

Играм кај другаров онлајн на ps3 фифа со 4 мегабитен интернет има ПМРЕНОГУ лаг, и не е само на тоа на сите игри.

Нешто нема асално наместено. Со фајрволот , кај мене не сум имал никаков лаг на онлајн игрите.

За HDDVD ти треба посебен плеер да купиш, екстерен усб читач на ХДДВД филмови (хддвд ја изгубија војната и веќе не се произведуваат така да џабе е сега и тоа). Будала работа. А и уште едно ми текна, Хард дискот морало да биде од микрософт. Им начукаа ненормални цени и ај сега. На пс3то можеш да ставиш хард од која фирма душа ти сака.
Иначе кога го купив јас Мац требаше да земам ХДМИ кабел за ХД (за пс3 зборувам), додека 360ка премиум имаше компонент кабли за ХД. Еве да речеме еден плус за 360ката :)

А што му правиш на хардот и од 1 тера бајт да имаш, што ќе ти е ќе го полниш со филмови. Џабе дека неможеп игри да снимаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom