ErT
Console Dude
- Член од
- 17 ноември 2007
- Мислења
- 2.208
- Поени од реакции
- 265
Абе Halo серијаливе имет single player така и само за multilayer се?
Има сингл има

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Halo серијаливе имет single player така и само за multilayer се?
Мене многу глупа ми е Halo. Незнам зошто толку многу ја фалат, може мултиплеерот е добар.
Брат ми ја сврти, викаше дека интересна била.
Има ли негде одкај што можам да си купам, на ново, Xbox 360 Pro или пак Arcade да земам и хард диск од негде да купам после затоа што многу ми се свиѓа белиот дизајн. Шо елитот се е црно од технологијава или сиво и ова така црно а сакам бело така поспецифично малце , повпечатливо.
ПС: Многу се запалив за Project Natal расчепкајте по јутуб тоа со виртуелниот човек Milo се викаше. Многуууууу јако еј ко од Sci-Fi филм![]()
Има бе како, иначе проектов Натал ќе се пушти сега кај и да е во продажба и ќе чини 80$
Kај има бе? 80$?!?!?!?!? АЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИЕ ЛУДИ СЕ БЕОВА ЈА НАД 500Еур БИ ГО СТАИЛ
![]()
Нема сеуште најавено е за месец Ноември со цена од 80 долари
Абе мислев за иксбокс кај има про или аркејд па хдд да си докупам? А ова не ми се верува некако дека 80 доларќиња. Многу напредна технологија за толку малку пари![]()
Имаш бе брат во www.idc.com.mk аркаде верзија ќе си купиш и ќе си купиш и хард од истото место. Но да знаеш дека ќе те фати поскапо. Гледам елит сега во германос 18 000 денари
uste nesto me interesira za ova baniranjeto. Znaci vaka: Sakam da napram screenshot na Fifa10 i posle da go uplodiram na ea football world. E sega dali mozat da me banirat ? dali ima nekoj iskustvo so ova?