Xbox360 гејмери

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И мене не ми се свиѓа Хало. Подобро земи Gears of War. А ако ја немаш на РС Resident Evil 5, тогаш обавезно зимај ја.

А каков ХВОХ зема?
Ајде еве самоо што го зедов ха играм бродерс ин армс иначе зедов аркане верзија.

Него никој не знајт кај мојт да имат неоригинал конторлер за xbox а?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ајде еве самоо што го зедов ха играм бродерс ин армс иначе зедов аркане верзија.

Него никој не знајт кај мојт да имат неоригинал конторлер за xbox а?

Ја зема таа специјалната понуда што ја постирав, или обичен?

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ако не ги имаш играно на ПЦ, земај ги Mass Effect и Devil May Cry 4. Исто така ако си по долги Јапан РПГ игри, земај ја Тales of Vesperia.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Дали ако со Total Video Converter, конвертирам PAL игра во ntsc, ке ми ја фати на амерички ИксБокс? Деека ептен тешко се наоѓаат ntsc, или rf нови игри.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Дали ако со Total Video Converter, конвертирам PAL игра во ntsc, ке ми ја фати на амерички ИксБокс? Деека ептен тешко се наоѓаат ntsc, или rf нови игри.
Не. Ако можеш да спушташ торенти, сигурно ќе најдеш НТСЦ верзии. Иначе последниве игри како што имам видено скоро сите се RF.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Прашање едно

Значи сега ако спуштам игра од на интернет,немат да можам да ја играм? Чипован ми е xbox-от!!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не. Ако можеш да спушташ торенти, сигурно ќе најдеш НТСЦ верзии. Иначе последниве игри како што имам видено скоро сите се RF.
Не е така, еве пример Фифа 10, сите се ПАЛ, има 2-3 торенти што се вртат и што пишуваат дека се РФ, ама не се, дека ги презедов и џабе. сите игри на ПАЛ ги има, а ако јас не знам да барам, може да ги најдеш ГТА4, Фифа10 на нтсц, ама проверени линкови/торенти.

Прашање едно

Значи сега ако спуштам игра од на интернет,немат да можам да ја играм? Чипован ми е xbox-от!!
Чим си ја купувал тука, значи ПАЛ регион ти е, и речиси сите што аплоадираат кажуваат дали им е ПАЛ, РФ или НТсЦ. немој никако да даунлоадираш НТсЦ, дека нема да ти ја игра.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Не е така, еве пример Фифа 10, сите се ПАЛ, има 2-3 торенти што се вртат и што пишуваат дека се РФ, ама не се, дека ги презедов и џабе. сите игри на ПАЛ ги има, а ако јас не знам да барам, може да ги најдеш ГТА4, Фифа10 на нтсц, ама проверени линкови/торенти.
Фифа 10 сеуште не е излезена во Америка, излегува на 20ти октомври, значи почекај уште недела-две ќе биде :). Линк за гта пратено по ПП :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ја нема уште Фифа 10 нтсц? Зошто знам дека пал има уште од пред една недела, и повеќе. Јас ја имам.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Ја нема уште Фифа 10 нтсц? Зошто знам дека пал има уште од пред една недела, и повеќе. Јас ја имам.
Како што кажав, покасно излегува во Америка.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А дали некој можед ами каже за Фифа Стреет 3 дали е убава, и дали вреди да се земе?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Спуштив игра, е сега е во исо фајл и си ја режам со power iso! Но не ми ја чита играва, грешам нешто или?

Ајде бе дечки зарем никој не режел игра?
Како што читав дека требит да се режит со најмала можна брзина тоа го направив. И дека требело со клон двд да го режам. Тоа не го пробав дека ми остана само уште едно двд.

Kajgana Shop

На врв Bottom