Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
кај да ја димнам forza 3, сите линкови на катз за rs се мртви, а и зашто е на 2 двд?

ps ако знае некој линк за од rs, нека даде тука или по пп, фала

кај да ја димнам forza 3, сите линкови на катз за rs се мртви, а и зашто е на 2 двд?

ps ако знае некој линк за од rs, нека даде тука или по пп, фала

Зошто не ја собира на еден диск. Можам торент да ти пратам ама не ми е проверен.

Имам отворено тема за играва, па ако имате нешто да прашате или дискутирате, пишете таму.

Експанзијава ќе може да се купи само со Microsoft Points (Online) така?

Сакам да земам Xbox...
Се мислев дали ПС3 или XBOX 360, и еве денес цел ден гуглам и читам по нешто... И сфаќам дека не ми се дават 50-60 евра за игра, така да изборот ќе падне на XBOX.

Е сега, кој модел. Дали да чекам Elite, или Arcade (имало на лагер)... или пак нешто сосема трето??

Ајде да чујам што предлагате вие?

Фала

Сакам да земам Xbox...
Се мислев дали ПС3 или XBOX 360, и еве денес цел ден гуглам и читам по нешто... И сфаќам дека не ми се дават 50-60 евра за игра, така да изборот ќе падне на XBOX.

Е сега, кој модел. Дали да чекам Elite, или Arcade (имало на лагер)... или пак нешто сосема трето??

Ајде да чујам што предлагате вие?

Фала

паметен избор, јас си зедов Arcane баш си е супер. Нема да направиш никаква грешка доколку не ти се чека. А ако имаш пари и ти се чека :pos2: земиси Elite.

До вакви понуди стигнав јас:
1. Elite - нов, флешуван со jasper плоча, и хало 3 + хало 3 ОДСТ оригинал игри. за 350 евра
2. Arcade - нов, флешуван со jasper плоча - 260 евра.
Оваа понуда е од PSX Game Shop во Буњаковец, има некој купено нешто од таму? Искуства?

Втора понуда:
XBOX 360 Arcade 1 контролер, флешуван, + хард диск 120 ГБ + 3 игри гратис + 5 месеци гаранцјија - 330 евра.

Што мислите??

Искрено не знам што е разликата помеѓу Elite и Arcade освен хард-от? Има, или??
Не знам дали вреди да се земе Arcade...
Друга работа што ме интересира, е дали на флешуван xbox можам да играм онлајн без да ме банираат? Онака регулар, да си платам и да си играм (на флешуван xbox).

Фала

Втора понуда:
XBOX 360 Arcade 1 контролер, флешуван, + хард диск 120 ГБ + 3 игри гратис + 5 месеци гаранцјија - 330 евра.

Зимај го ова без да се мислиш. Подобра понуда нема да најдеш, а за онлајн, доколку играш со пиратски игри може да те банираат, ама јас цел месец играв онлајн со пиратски игри и не ме банираа.

Aj objasnete mi kako da stavam downloadirana igra na DVD(CD). Znaci sleguvam torrent i dali treba Extract da napravam na iso. file ili direkt da go stavam na CD?

Абе гледам некој игрици на интернетов има што се помали од 4 гига за xbox-ов. Е сега ако ги изрежам на обично двд ќе се игрет или не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom