Прашања до Ѓорѓе Иванов

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Немав каде да ја поставам темава, па морам тука.

Замислете правите интервју со Ѓорѓе Иванов. Кои прашања би му ги поставиле (не зборуваме тука за лични прашања, туку за Македонија)?

Што е разумен компромис според Вас?

имав пред да стане претседател прашање и друг му го постави во мое име

така да сега друго прашање зошто не се држи до тој став тогаш што го имаше?

До кој став, биди поконкретен?

Аман бе, свој шеф на држава немате што да го прашате???

Ви треба чоек за работа ?

Еве што мене ми текна у моментов:

1. Дали планирате дипломатските односи со Косово да ги ставите на повисоко ниво, односно да именувате амбасадор во Косово?
2. Кога планирате да ги обелодените деталите од посетата на Нимиц?
3. Дали ќе го смените началникот на ГШ на АРМ?

Дали го слушаш само Груевски???

Дали откако е претседател има повеќе секс

Господине Хорхе...дали знаете што е тоа пушка???
Дали сте биле во војска??- затоа ште Врховен КОМАНДАНТ на АРМ!:oeoeoe::violent1:

До кој став, биди поконкретен?

Аман бе, свој шеф на држава немате што да го прашате???

тогаш моето прашање беше кој е неговиот став како универзитетски професор во врска со спорот, тоа прашање му го постави во мое име пријател новинар

одговорот беше дека ние немаме проблем туку Грција има проблем и дека не треба да смениме име

сега неговиот став е компромис

па би го прашал

Кој е тој компромис и зошто не се држите до својот став кој го имавте пред да станите претседател?

еве поконкретно

Тогаш беше политиколог, сега е политичар Алекс :)
Јас би го прашал зошто генерално политичарите на отворање на фестивали како што е Охридско лето немаат навика само да го поздрават народот и гостите и да го прогласат фестивалот за отворен, наспроти желбата секоја манифестација да се искористи за личен маркетинг? Дали е стратегија да не удават, па после перформансот на музичарите да ни изгледа сто пати подобар?

И ДЕКА СЕ ПАРИТЕ ОД ЗНАМЕТО ШО ГО ПРОДАДОА!?!??!?!?!?!?!!?

Би го натерал да речи триста триесет и три моторчиња, триста триесет и три тракторчиња, триста триесет и три шарени мачорчиња...

доволно ми е, ништо нејќам појке.

Ќе го прашам што и купил на сопрагата на првото патување како претседател.

Сега само што се слушнав со претседателот ми кажа да ви пренесам после летните одмори во 2012 год. да очекувате одговори:helou:

1 dali ima probano droga mozi i marihuana
2dali se ima ispijaneto tolku mnogu sto drugiot den ke saka da bidi mrtov oti taka ke mu bidi podobro
3dali kleca nesto nastrana i dali ima opnato gjupka
4najvazno dali misli da se samo zapali na plostad ako go smeni imeto odnosno prifati nekakva severna republika makedonija
AKO ODGOVORI NA SITE SO NE TOGAS NE E ZA PRESEDATEL :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom