Македонија пред банкрот

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Зборете што сакате,не сум на чело на преродените :drk:.
Ја као што памтам СДС уште од 2006 најавува "црни сценарија" и гоолеми банкроти на Македонија, ескалирање на етничките проблеми и слично..Не ме чуди,пошто они функционираат на тој принцип, навреди, омаловажувања и фрлање страв меѓу народот..а уште и папата од кога се врати... е тек сега се виде правото лице.
Ако се толку паметни што не излезат со некоја стратегија,некој предлог до владата,што не организираат семинари,трибини, место да даваат конкретни предлози,играт на картата, банкрот и нов етнилки конфликт..:tapp: За жалење се

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде ајде еве ги експертите на чело со Леандра, подобро ќе кажам врачарите,кои прогнозираат банкрот на Македонија..:tapp: Кога е Бихаќка во опозиција,во Македонија е све црно,од црно поцрно,кај и да е и мене ќе ме удебиде уште малце дека сме банкрот :nesvest:

Подобро молчи од колку да се резилиш во под форумов.
Или уште подобро и така си проповедник барем седнете и смислете нешто добро за земјава.Имате власт,пари државни,направи нешто,не туку држи беседи овде.

--- надополнето ---

типичен вмроовец...
Потпишувам со две раце.Типичен.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
значи неможе а да не се замеша политика ...
чоек ни Неопределен неможе да си каже дека е ..
значи за да бидеш неопределен треба да си против власта? опозицијата е и опозиција и неопределена? хехех ..
етикети до етикети ... чоек муабет да неможе да си напраи ..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако е цитро неутрален,јас уште денес одам да видам дали е ладна водата во Вардар.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Подобро молчи од колку да се резилиш во под форумов.
Или уште подобро и така си проповедник барем седнете и смислете нешто добро за земјава.Имате власт,пари државни,направи нешто,не туку држи беседи овде.

--- надополнето ---

Потпишувам со две раце.Типичен.
Koј експерт си значи wooow , неможам да се изначудам.. Како ја да сум министер у влада и ја ги решавам проблемите,па ми викаш имате пари..власт :pos2: Многу детски од твоја страна, а имаш 27 човече :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Koј експерт си значи wooow , неможам да се изначудам.. Како ја да сум министер у влада и ја ги решавам проблемите,па ми викаш имате пари..власт :pos2: Многу детски од твоја страна, а имаш 27 човече :)
За тебе не сум експерт во оваа област,туку Господ.Слободно запали ми свеќа и помоли се:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Простено нека ти е чедо,толку ти се можностите,за жал.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
Ај бе и двете (ваљда цитро е женско) сте неутрални, што се бригате :)

Нема неутралност и ладнокрвност кога се работи за пари, подобар живот и грижа за својата иднина. Нормално, ако некој видел поарно во еден период, не значи дека истото ќе му се случи и во наредниот...зависи од многу фактори-затоа јас некогаш на иста тема велам беше ок за одреден период, за после да испцујам. За 5 месеци или 5 години можда цитро ќе пцуе, леандра ќе си свирка (сеедно), а ја ќе навијам пак за ЕМО :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Простено нека ти е чедо,толку ти се можностите,за жал.
леле леле како само ме потсеќаш на оваa :)

--- надополнето ---

Ај бе и двете (ваљда цитро е женско) сте неутрални, што се бригате :)

Нема неутралност и ладнокрвност кога се работи за пари, подобар живот и грижа за својата иднина. Нормално, ако некој видел поарно во еден период, не значи дека истото ќе му се случи и во наредниот...зависи од многу фактори-затоа јас некогаш на иста тема велам беше ок за одреден период, за после да испцујам. За 5 месеци или 5 години можда цитро ќе пцуе, леандра ќе си свирка (сеедно), а ја ќе навијам пак за ЕМО :)

Mушко сум :)

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
:tv:
и шо сеа ..
Македонија пред банкрот или не?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Фала ти господе..фала..што не ми даде памет како цурата на плоштад.. Друго ништо не ми треба

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Фала ти господе..фала..што не ми даде памет како цурата на плоштад.. Друго ништо не ми треба
Затоа те казнив уште полошо,ти дадов памет како на дотичниов чедо мое.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Затоа те казнив уште полошо,ти дадов памет како на дотиниов чедо мое.
Па само тој што не верува во Господ,може да го злоупотребува...Леандро.. ми го пукна више, и не ме спомнуј више у твоите бладања, под ниво ми е да ти реплицирам..
Само сречен сум што твоите нема уште бајаги време да дојдат на власт,thank's god

Kajgana Shop

На врв Bottom