Македонија пред банкрот

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Jas znam kako se vika vo normalen svet...plus toa ti e kao najava za cut yuor losses and run while runnin' works...ama zborime za drzava...vsusnost, imas pravo, lets cut our losses and run...ni od drzavava ne biva, ednina smetka koja redovno se plaka e onaa z ainternet vo stabot i vo Min za informati-fasisti-cko opstestvo za da moze da funkcionira Big brother i ponatamu.

Citaj pogore, nemalo kriza, imalo 1,6 miljaradi, ma ima 1.6 miljardi voski, koja bela, koja crna, ama site nie sareni u glaite.

Член од
6 декември 2007
Мислења
191
Поени од реакции
15
Не сум во тек со муабетиве ама во однос на насловот на темата можам да кажам дека не е на арно работава. Штом се доцни со платите на буџетарите како министерствата, полицијата може само да заклучам дека во мојот џеб имам повеќе пари одошто државата во нејзината каса. Еб*те владата!!!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Не сум во тек со муабетиве ама во однос на насловот на темата можам да кажам дека не е на арно работава. Штом се доцни со платите на буџетарите како министерствата, полицијата може само да заклучам дека во мојот џеб имам повеќе пари одошто државата во нејзината каса. Еб*те владата!!!
не кажувај двапати дека у џеб имаш пара, ќе ти зазвонат на врата, владините утерувачи на пари...

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
не кажувај двапати дека у џеб имаш пара, ќе ти зазвонат на врата, владините утерувачи на пари...
Не сме сеуште пред банкрот, но владава како што работи, ќе се потруди што побргу да стасаме и до тоа.

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
После скоро 20 год. пробуење,
неуспешни модели,
кризи...
лоповлуци...

и на глувците треба да им биде јасно дека оваа држава едноставно не почива на здрави темели и нема квалитетни и способни луѓе кои што можат да ја водат, или пак да допринесат за нејзино застанување на здрави основи.
Оние малку од малку кои што не се фукара и раја,
си ги чекираат билетите и `палат` подалеку од тука у белиот свет.

Проклетие...
Република Проклетие крстете си ја...
и терајте до -100 и назад у себе деструкцијата.
Гостинот СЕКОГАШ е во право!.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Kako што гледам уште не сме банкротирале,помина 1 год од кога некои членови најавуваа банкрот на МК :) црна се чума зададе,од Бихаќка :pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Kako што гледам уште не сме банкротирале,помина 1 год од кога некои членови најавуваа банкрот на МК :) црна се чума зададе,од Бихаќка :pos2:
Еве што може заслепен да изјави.Толку е капацитетот на партијата за која говориш,може по глава да те погалиме.
Не сме банкротирани,најдобри сме,супер сме,мириса на лето!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Еве што може заслепен да изјави.Толку е капацитетот на партијата за која говориш,може по глава да те погалиме.
he,he...ni mirisot na letoto veke ne ona sto bese...go prerodija...:)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
како бе не сме банкротирани? свесен ли си што зборуваш? со позајмени пари, продадени обврзници и државни записи како и од светски кредити живееме... уште од пред 1 година македонија е во банкрот само не смее да се каже, зашто МОРА да се прават споменици бисти, улици и патишта...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
како бе не сме банкротирани? свесен ли си што зборуваш? со позајмени пари, продадени обврзници и државни записи како и од светски кредити живееме... уште од пред 1 година македонија е во банкрот само не смее да се каже, зашто МОРА да се прават споменици бисти, улици и патишта...
Хехе забеи тоа што сме банкротирани ама нели се чувствуваш некако прероден ??:smir:
И тоа прероден во нецели 100 чекора , какви ли ќе бидеме кога стварно ќе ги изминеме 100 те чекори !! Европо чувај се!!!!!

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
ако вака продолжи со ова темпо за 5-6 месеци ќе се преродам комплетно... ќе останам тотално шворц, фирмата ќе ми пропадне, ќе останам гол без алишта и гладен за храна а тоа е слика на едно бебе кое штотуку се родило, плаче, гладно е и голо... значи преродбата е во тек и со полна пареа ита кон својата цел... :bravo: :bravo: :vozbud: :je: :je: :oeoeoe:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
ако вака продолжи со ова темпо за 5-6 месеци ќе се преродам комплетно... ќе останам тотално шворц, фирмата ќе ми пропадне, ќе останам гол без алишта и гладен за храна а тоа е слика на едно бебе кое штотуку се родило, плаче, гладно е и голо... значи преродбата е во тек и со полна пареа ита кон својата цел...:bravo::bravo::vozbud::je::je::oeoeoe:
Хехе ПОВТОРНО КАКО ОД МАЈКА РОДЕНИ - ГОЛИ И БОСИ и ГЛАДНИ И .... :toe::pos2:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ајде ајде еве ги експертите на чело со Леандра, подобро ќе кажам врачарите,кои прогнозираат банкрот на Македонија..:tapp: Кога е Бихаќка во опозиција,во Македонија е све црно,од црно поцрно,кај и да е и мене ќе ме удебиде уште малце дека сме банкрот :nesvest:

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
типичен вмроовец...

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ајде ајде еве ги експертите на чело со Леандра, подобро ќе кажам врачарите,кои прогнозираат банкрот на Македонија..:tapp: Кога е Бихаќка во опозиција,во Македонија е све црно,од црно поцрно,кај и да е и мене ќе ме удебиде уште малце дека сме банкрот :nesvest:

А ти си на чело на преродените ли ?:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom