А
Ајсшутер
Гостин
Берлускони звер
Ја му кажав на миланез` за ова, ми кажа еден комшија албанец дека на 15 окт среда ќе играа Милан против Тирана пријателски натпревар во Албанија кој ќе чини 25 евра за превоз и 25 евра за карта на стадион, а инаку стадионот бере окулу 20 000 - 25 000 посетители што значи дека не мора да земате двоглед за да ги гледате играчите:pos2:, ама ја му реков дека немам пасош и не идем па не ми објасни подетално за орг превоз и сл ...Од каде оваа информација? Има некоја агенција што организира? Јас би одел со кола, само ако најдам од тука карти да купам, ако имаш било каква информација за карти пиши.
Иначе незнам пред некој ден дали ја видовте изјавата на Берлу која мене ми остави посебен впечаток, клик на блогот и прочитајте го првиот пост, човекот е приказна сам за себе.
го заборави гуркуф кој е звер
Изгледа не е више наш Емполи целосно ги откупи и него и Поци...Луѓе наш ли е уште Марзорати:nesum:
Браво браво се надевам дека ќе донесе некој наследник на Бастен а може и негов
Хехехехе, одличен играч ке имате следната година. :smir:Некој дал гол за Франција ама кој?
Значи може Анчелоти да планира на него од идната сезонаНекој дал гол за Франција ама кој?