/gone/87
+++FOR CLEAN SKOPJE+++
- Член од
- 30 март 2009
- Мислења
- 1.769
- Поени од реакции
- 119
па да де ја РЕАЛНОСТА ја покажувам НА МАКЕДОНЧЕТО,некој ќе презема иницијатива,а другиот ЌЕ ПУКА СЕИР!!!ако тебе ова ти е толку смешни и за во театар,НЕ ОДИ на репрезентација и не пишувај за никакво Обединување,ЗАШТО ОВДЕ СИТЕ СТЕ ЗА ЈАДЕЊЕ ГОМНА,а НИКОЈ НЕ ДАВА ПРЕДЛОЗИ ЗА ОБЕДИНУВАЊЕ!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ова е само за у театар!:kesa:
Еј мајката абе вие знаете ли дека Гоне и компанија Комити го измислија навивањето!!!! А знаете ли?????
:kesa:
и како што ги гледам овие постови,не ми е чудно ЗАШТО НЕМОЖЕМЕ ДА СЕ ОБЕДИНИМЕ!!!по се изгледа подобро е на репрез.СЕКОЈ ДА СИ ПЕЕ ПЕСНА ОД СВОЈОТ КЛУБ и да ги брани боите на својот клуб,да истакнува транс.за својата група и клуб,да прави инциденти од типот на град со град,навивачка група со друга навивачка група итн а МАКЕДОНИЈА кој ја е.........

---гледам постираше дека ова е за во театар,ЗАШТО НЕ ОДГОВОРИ дали тоа е ТОЧНО или измислица од НАЈАКИТЕ и НАЈДОБРАТА група КОМИТИ...за инцидентот со Јохан...ДАЛИ НЕКОЈ ДРУГ ГИ ПОДРЖА КОМИТИ,???НЕ.........и еве ти уште еден факт освен Комити(Јохан,Македонски херои,Александар, револуцинонерите од ВМОРО,Слобода или СМРТ,Вергини и лав),Чкембари(еден или два) и Војводи( револуционерите од ВМОРО) НИЕДНА друга група НЕМА ТРАНСПАРЕНТИ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!!:kesa:
извини што ќе те разочарам но во 1990/91 постоеја две навивачки групи Комити и Чкембари(зборам за АКТИВНИ и ВО БРОЈНОСТ,а не на лист хартија или договорени во кафана дека постојат)--не сум сигурен за Мајмуни и Војводи(ако сум згрешил поправете ме:smir