Идеја за формирање на навивачка група ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
А арно ви е на сите кога ке ви дојде на запад на прослава за гол и сите со него се радувате.....

Не знаете што сакате бе.....со Шкотска дојде на запад да го прослави и сите накај него.....ако не е поарен од мене не му се радувајте на головите...:pusk:
Ја на репрезентација, друже, не сум се појавил со години ради такви копита како Илчо и слични

За сите што ми мрчат...посебно за ГОНЕ 87.....
И Илчо Наумовски е Србоман ако е затоа,има изјавено дека го сака Партизан,и тоа јавно во весник и во интервју...па сега ти види колку си се бламираш....:vozbud:
и ти на тоа се палиш?????па се виде сплитска Торцида како издејствува таков човек/Србоман попален по Партизан/, да не потпише за Хајдук,,,а ти овде ќе ми кажуваш за него.:tapp:...........ПА ТОА Е БРУКА да го спомнеш,пред се зашто е "тешко" гробарче-исто како тебе-:pusk:
оди :drk:ај на него,на Партизан,на Гробари,на Србија, остај не НАС/МАКЕДОНЦИТЕ да се ПАЛИМЕ и да :drk:ме на МАКЕДОНИЈА:helou:

A-C-A-B;2716218[COLOR=Red напиша:
]Гоне 87 се залага за В-Е-П[/COLOR]...ама како..на нет само пишува постови без врска...:tapp::tapp:

Критичар и јас имам седено со него на маса.....и од такви како вас што се прават прави МАКЕДОНЦИ (уствари немате ни М од Македонци)не знам каде ке стигне нашава држава....
а ти не се залагаш????ИЗГЛЕДА НЕ!!
!повеќе сакаш да живееш во Кралевина Србија=Србија+Косово+Јужна Бановина+Република Српска+Република Српска Краина+Црна Гора:pusk:

Гоне 87 се залага за В-Е-П...ама како..на нет само пишува постови без врска...:tapp::tapp:

Критичар и јас имам седено со него на маса.....и од такви како вас што се прават прави МАКЕДОНЦИ (уствари немате ни М од Македонци)не знам каде ке стигне нашава држава....
А со што покажал он дека е прав Македонец да те прашам? Со тоа што се пофали дека намерно праел жути картони за да може да иде на вечното дерби во Белград? Добро, може за тебе тоа е нормално пошто и ти сигурно отсуствуваш од натпреварите на Ѓорче кога твојот Партизан игра со Звезда

и ти на тоа се палиш?????па се виде сплитска Торцида како издејствува таков човек/Србоман попален по Партизан/, да не потпише за Хајдук,,,а ти овде ќе ми кажуваш за него.:tapp:...........ПА ТОА Е БРУКА да го спомнеш,пред се зашто е "тешко" гробарче-исто како тебе-:pusk:
оди :drk:ај на него,на Партизан,на Гробари,на Србија, остај не НАС/МАКЕДОНЦИТЕ да се ПАЛИМЕ и да :drk:ме на МАКЕДОНИЈА:helou:

а ти не се залагаш????ИЗГЛЕДА НЕ!!
!повеќе сакаш да живееш во Кралевина Србија=Србија+Косово+Јужна Бановина+Република Српска+Република Српска Краина+Црна Гора:pusk:
Па нормално дека така ќе изреагира Торцида, а не како кај нас пола и повеќе репрезентативци изјавуваат дека се страствени навивачи на Звезда и Партизан уште од мали нозе и никому ништо

Па нормално дека така ќе изреагира Торцида, а не како кај нас пола и повеќе репрезентативци изјавуваат дека се страствени навивачи на Звезда и Партизан уште од мали нозе и никому ништо
тоа е така затоа што порано им се дозволуваше на некои да носат маици,шалови,дуксери на Звезда,Србија,Партизан,,,,,сега има само мал број на такви идиоти,но тие само вака по форуми и во дрштво се дуваат дека се "страствени" делии и гробари,додека на стадион веќе не носат(барем на запад)..
браво за гестот на Наумовски кога го даде голот против Шкотска,и отиде кон запад со раширени раце В-Е-П???:toe:,но после изјавата за за тоа колку бил запален по Партизан.........., не знам дали треба треба да ОТПОЗДРАВУВА така!!!!!

Уживајте бе момичиња.....до толку се попаливте дека сте патриоти....не се замарајте со мене....
Знам дека сте “големи патриоти“....сега плукате по Илчо,а кога се радуваше со вас на запад на секој гол,не мислевте на тоа дека ке го плукате еден ден.....реков не знаете што сакате и уште не знаете што сакате....

Викајте дека сум Србоман,не ми смета мене,знам само дека немам никакви чуства кон Србија како држава,што се попаливте не знам кога реков дека го симпатизирам Партизан само....сум ја сакал,ја сакам и ке ја сакам Македонија...
НЕ ЗНАМ КАКО ПРВО И ПРВО ШТО ВИ РЕПЛИЦИРАМ......АЈТ СО ЗДРАВЈЕ....:pusk:

Уживајте бе момичиња.....до толку се попаливте дека сте патриоти....не се замарајте со мене....
Знам дека сте “големи патриоти“....сега плукате по Илчо,а кога се радуваше со вас на запад на секој гол,не мислевте на тоа дека ке го плукате еден ден.....реков не знаете што сакате и уште не знаете што сакате....

Викајте дека сум Србоман,не ми смета мене,знам само дека немам никакви чуства кон Србија како држава,што се попаливте не знам кога реков дека го симпатизирам Партизан само....сум ја сакал,ја сакам и ке ја сакам Македонија...
НЕ ЗНАМ КАКО ПРВО И ПРВО ШТО ВИ РЕПЛИЦИРАМ......АЈТ СО ЗДРАВЈЕ....:pusk:
Dobro ne si srboman i ne ja otvaraj vise taa tema. Pisuvaj neso drugo

Последниве муабети докажуваат дека оваа идеја ке биде сигурно направена без проблеми. :tapp:

Jebiga treba da se proba i da se pocne od negde valjda nekad ke ni zdosadi so karanje pa ke se usoglasime so stavovite:):)

LELE kako te rodile tolku glup.
Pa gleas site nas ne obvinuvaat za neso so nema veze. A ti pojma nemas sto da kazes i samo isto pisuvas "site nie za vas sme seljaci bravo komiti, bravo". Aj dobro, dosta zamaras so toa tmata ne e za toa ko prvo. Site se protiv nas deka sme najbolje AKO IMAS NESTO PROTIV dojdi da go resime!
A ne tuka da se duvas samo i da sozdavas negativna atmosfera megu dveve navivacki grupi (komiti i lavovi) pa ke bide ko so pirati ke vi ispozememe znaminja salovi maici a vie ke izvadite salovi komiti koi vsusnost se vasi pa uste poise ke provocirate pa ke se ispotepame i uste poigolema omraza ke se stvori. A zasto seto toa posto nbe smetate za glavni rivali a nie ednostavno ne se zamarame so vas. Edinstveni rivali od skopje ni se SVERCERI i tolku.

Многу гледаш детенце Green Street Hooligans...олади малце те молам :pos::pos:

Многу јаки хулигани станавте бе :pos::pos:

Дојдете во Ѓорче во секое време и ке видиме кој на кого ке му земе трансови,маици шалови чорапи и гаки....дојдете само
Значи твој член почна да провоцира прв...јас реплицирав и го кажав тоа што го мислам,се согласи со мене ти во мојот став...
И немој уште еднаш со вакви постови ке ти се изнасмее некој :pos::pos::pos:

Ја ви викам ништо од оваа работа,глеј ги само се караат.
Никогаш нема да се направи ваква навивачка група:toe:

Ја ви викам ништо од оваа работа,глеј ги само се караат.
Никогаш нема да се направи ваква навивачка група:toe:

Кога глумат сите паметни брат....така е тоа :toe::toe:

Abe aj izdrkjte smirete strasti i posle pocnete da zborite u vrska so temata
poso od 10 strani so gi vidov 1 strana ne moze da se sobere so idei za kako da se
"formira navivacaka grupa "Obedineta Makedonija""
fala mnogu prijatno

Значи друже јас не почнав прв ако мислиш на тоа...дадов предлог,се согласи со мене САЈБЕР РАЈДЕР и добро беше се окк....дојде паметен момак и направи каша попара.....

Epa toa fintata so se nekoi takvi ke ne raskaraat i ke se ispozakoleme megjusebe
sigurno moze da ima nekoj pristoen dogovor sepak lugje sme..neli:smir:

уше неформирана ете ги се раскараа... ај ај нека биде... заеби ти темава еве доказ дека нема да биде... наши скопјани да се караат... пфффффффф па све у ПМ бре... серковци се сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom