G
GoddessOfRock
Гостин
Какви слики од Неста какви бакрачи?? Не знаеш шо зборуваш КЕ ИЗЕДЕШ ГОЛЕМ ЧОТЕК:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::nesvest:Така е Gemma , ај сеа пипкај се на слики од Неста :smir:.
Какви слики од Неста какви бакрачи?? Не знаеш шо зборуваш КЕ ИЗЕДЕШ ГОЛЕМ ЧОТЕК:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::nesvest:Така е Gemma , ај сеа пипкај се на слики од Неста :smir:.
Nikogas ne e kasno:helou::helou::helou:Maлку каснам ама не е битно - честито победа, ми се направи кеиф...
MУРИЊО МОЖЕ САМО ЦЕЛ ДА ГО ЛАПНЕЕЕЕ :pusk:
Имам чуство дека до тебе е рони и позз го од мене ( исто мисленици сме):pos2::pos2::bip::bip::bip::bip::bip::bip:Ova e za Jose od mene i Ronaldinho...jaden e coekov sekoja utakmica gubi od Ronaldinho
Баш сакав да прашамhttp://www.turaz.net/turaz_zhao/speciali/crudeli/logo_crudeli.jpg
Ako najde nekoj video so komentar na ovoj coek od derbito neka go postira...sakam da vidam kolku odlepil
Да баш така само криво ми е што гомцето се вади баш на тоа "судиите не уништија да не беа црвените ке победевме" жими овој долу ке победеаЧеститки за победата со мало задоцнување.
Го слегнаа на земја мурињо и неговата компанија кои се мислат непобедливи... а и да RESPECT за судијата.2 заслужени red cards.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Да баш така само криво ми е што гомцето се вади баш на тоа "судиите не уништија да не беа црвените ке победевме" жими овој долу ке победеа