Бомбаш
Бомбаш Самоубиец
не...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Датој бил свештеникот
Мислам дека си грешка. Мислам дека човекот на сликата го гледа својот син! Ај сега поврзи ги зборовите син-татко, татко-син и ќе видиш дека е така!
Стварно незнам шо ти е нејасноТаткото на човекот на сликата е син на мојот татко. Син на мојот татко сум јас![]()
го забораваш болдираното. Значи таткото на тој на сликата, е син на неговиот таткоТаткото на човекот на сликата е син на мојот татко. Син на мојот татко сум јас![]()
одбираме пример првите 2 прекидача, го палиме едниот, чекаме малце, палиме вториот, чекаме уште малце, гасиме, влагаме, која е најтопла = 1виот прекидач, другата помалку топла = 2риот, ладната =3тиот
?
Си биле татко и двајца сина, едниот бил слеп а другиот бил глувонем. Биле в пустина и му се припијало вода. Таткото и глувонемиот син пошле по вода а слепиот ги чекал. Наполнале вода и на враќање таткото умрел. Како ќе му кажи глувонемиот на слепиот дека татко му умрел ?
Ова го има на 30та страна ама нема одговор.
Се разбира дека нема логика!За оваа со слепиот и глувонемиот:
Глувонемиот го носи трупот на татко им кај слепиот, овој го фаќа и сфаќа дека не дише односно дека е мртов и му вика на глувонемиот "мртов е ??". Бидејки глувонемиот може да чита од усни ги става рацете на слепиот на своето лице и кима со главата (значи со мимика му кажува ДА)
Има логика??
вучјак(куче)?Што вие како волк, оди како волк, дави како волк, влакното му е како на волк, а не е волк?
Што вие како волк, оди како волк, дави како волк, влакното му е како на волк, а не е волк?