Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Џабе го тупиме вака може само да нагаѓаме кој ќе игра а кој не, ќе видиме што смислил Анчелоти па после ќе дискутираме.

пс. еве ви 9 слики од Палоши во Парма. :)

Џабе го тупиме вака може само да нагаѓаме кој ќе игра а кој не, ќе видиме што смислил Анчелоти па после ќе дискутираме.

пс. еве ви 9 слики од Палоши во Парма. :)

Абе Парма денес играше да не знаете дал беше Палоши во составот?

Абе Парма денес играше да не знаете дал беше Палоши во составот?
1-1 заврши, Лукарели дал гол за Парма а состави за второлигаши тешко дека ќе најдеме

:toe:

Чекај глеам дека најмногу главоболки на Анчелоти оваа година ќе биде како да ги постави нападот и средниот ред.
Ја мислам дека треба да игра со 5 во средина.Од тие 5 место би требале да имаат во првиот тим Амброзини десно,Пирло средина,Гатузо лево.
Они би требало да делуваат подефанзивно да спречуваат акции впрочем онаа улога која ја имаат сите DMF.Мислам дека Амброзини и Пирло ќе бидат константни во текот не целата сезона,а понекад би требало и Фламини да го става место било кој од овие,но мислам дека најчесто би го мењал Рино бидејќи не беше најсјаен минатава сезона како што беше пред две години.Што се однесува до AMF или нападачкоит дел од средниот ред(оние шо треба да се секираат како да додат топка на шпицот да дриблаат и по некој гол да дадат)мислам дека Кака е неприкословен на една од позициите(треба да игра со двајца такви играчи)на другава позиција би требало да игра Сидорф според мене,бидејќи сепак е подолго време во клубот одошто Рони сепак и има повеќе влијание врз соиграчите на теренот.Бидејќи ситуацијата е таква што Кака е моментално повреден Сидорф и Роналдињо би играле.Е сеа кој да биде напаѓач?Бориело е повреден,Пато е премлад(иако е најголем талент во цел свет),Шева сеа се врати и мислам дека би влагал после 60 минута.Кој останува се разбира,зверот ПИПО.Мислам човекот има све шо му треба на италијански напаѓач,искусто ептен,тврдоглавост,брзина и има проклето мн среќа а пред се има осет за гол.Минатата сезона даде 9 гола на 4 натпревари...Тоа кажува се.
Значи составот со кој ја би играл:
Абиати

Замброта
Малдини
Каладзе
Јанкуловски

Гатузо
Пирло
Амброзини

Роналдињо
Сидорф

ПИПО

Е јас сакам Милан да игра со овој состав, затоа со овие играчи мора да се игра оффанзивно а не со 3 дмф.
................................................Abbiati

.........Zambrotta...............Nesta............Senderos..............Jankulovski....

.............................. Pirlo............Flamini...................
..............Kaka...........................................................Ronaldinho

...............................Pato ........
...................................................Sheva.......

И секоја утакмица Милан 3+ ја мавам:wink:

Е јас сакам Милан да игра со овој состав, затоа со овие играчи мора да се игра оффанзивно а не со 3 дмф.
................................................Abbiati

.........Zambrotta...............Nesta............Senderos..............Jankulovski....

.............................. Pirlo............Flamini...................
..............Kaka...........................................................Ronaldinho

...............................Pato ........
...................................................Sheva.......

И секоја утакмица Милан 3+ ја мавам:wink:
DA OVA POSTUVAM PATO I SEVA ZAEDNO VO NAPAD A PIPO ZAMENA AKO E BITNA UTAKMICATA PIPO MESTO PATO,E SEGA MALKU GATU. KE MORA DA SVIKNE AMA FLAMINI E TALENT STO NE SE DOBIVA SEKOJ DEN NA FREE....INACE ZA KAP. LENTA NIKOGAS NE BI MU JA DAL NA AMB. TUKU NA MALDINI SEVA GATU ILI KAKA

подобро да игра гатузо одколку фламини

подобро да игра гатузо одколку фламини
ABE KAKO I DA E VAZNO AMB. DA NE IGRA i gatuzo i flamini i sidorf i kaka i roni se podobri od nego,sea ke rece nekoj borben e pa ako e taka da ne go sitkavme broki i mesto roni kaka sidorf i pirlo da igrame so borben sreden red bez tehnika broki gatuzo ambrozini i flamini

abe amb e tapa me nervira ali jas kako so sum slusal amv bil najgolem motivator najvekje zelba im daval da igraat podobro i imal nadobar skok so glava:vozbud:pa kolku e tocno:toe::helou::helou::helou:

Можеби се сеќавате на Анчелоти пред извесен период кога изјави дека Амброзини може да игра како одбрамбен.Очекувам,играта да стане поофанзивна,да се игра со еден напаѓач и 3 полушпица,ке видите дека Пато,Роналдињо и Кака ке играат заедно:)

Шефе ако под синонимот "келавото циганче" тој останува во Милан.Тој има напраено мн за клубот и според мене дефинитивно треба да игра пред Роналдињо,сепак може не е подобар ама е поискусен дефинитивно и има големо влијание врз начинот на игра на Милан додека е на теренот.па види си сеа ти :wink:
samo cisto za informacija za emerson zborev a on i favali bodat oci:smir:

da da najiskreno izvinuvanje sto go zaboraviv i kalac a i dida ke vidime ako se sere i sezonava sikter mars :pos2:

Нив зимата ке ги шитнеме
П.С ако на дида му оди подобро можеби и не ...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom