Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе го тупиме вака може само да нагаѓаме кој ќе игра а кој не, ќе видиме што смислил Анчелоти па после ќе дискутираме.
пс. еве ви 9 слики од Палоши во Парма.![]()
1-1 заврши, Лукарели дал гол за Парма а состави за второлигаши тешко дека ќе најдемеАбе Парма денес играше да не знаете дал беше Палоши во составот?

DA OVA POSTUVAM PATO I SEVA ZAEDNO VO NAPAD A PIPO ZAMENA AKO E BITNA UTAKMICATA PIPO MESTO PATO,E SEGA MALKU GATU. KE MORA DA SVIKNE AMA FLAMINI E TALENT STO NE SE DOBIVA SEKOJ DEN NA FREE....INACE ZA KAP. LENTA NIKOGAS NE BI MU JA DAL NA AMB. TUKU NA MALDINI SEVA GATU ILI KAKAЕ јас сакам Милан да игра со овој состав, затоа со овие играчи мора да се игра оффанзивно а не со 3 дмф.
................................................Abbiati
.........Zambrotta...............Nesta............Senderos..............Jankulovski....
.............................. Pirlo............Flamini...................
..............Kaka...........................................................Ronaldinho
...............................Pato ........
...................................................Sheva.......
И секоја утакмица Милан 3+ ја мавам:wink:
ABE KAKO I DA E VAZNO AMB. DA NE IGRA i gatuzo i flamini i sidorf i kaka i roni se podobri od nego,sea ke rece nekoj borben e pa ako e taka da ne go sitkavme broki i mesto roni kaka sidorf i pirlo da igrame so borben sreden red bez tehnika broki gatuzo ambrozini i flaminiподобро да игра гатузо одколку фламини

samo cisto za informacija za emerson zborev a on i favali bodat oci:smir:Шефе ако под синонимот "келавото циганче" тој останува во Милан.Тој има напраено мн за клубот и според мене дефинитивно треба да игра пред Роналдињо,сепак може не е подобар ама е поискусен дефинитивно и има големо влијание врз начинот на игра на Милан додека е на теренот.па види си сеа ти :wink:
USTE EDNAS KE RECAM DA NE GO ZABORAVIME KALAC :pos2:samo cisto za informacija za emerson zborev a on i favali bodat oci:smir:
ABE DIDA DOBAR E ZA JAKI TOPKI OD DALEKU AMA OD KORNER ILI OD NAFRLENI TOPKI KAKO DA GO FAKA PANIKA A INAKU DOBAR GOLMAN EНив зимата ке ги шитнеме
П.С ако на дида му оди подобро можеби и не ...