Deep Dish feat. Sharam @ Summer Club Colosseum 09.07.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Kista
  • Време на започнување Време на започнување

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
значи Colosseum летово напраија партали:smir:Ibiza,Mykonos,Zrce.......и не знам ти уше кој можат гомна да јадат.:vozbud:
sharam.jpg

Ако смеам да те поправам...значи Deep Dish е група составена од Dubfire и Sharam, што значи не можи да стој Deep Dish feat Sharam...(освен сеа ако е ова нешто ново) :)
То е исто ко да речиш,од кај да знам... Destiny's child feat Beyonce ( хахахахаха примеров):pos2:

Ако смеам да те поправам...значи Deep Dish е група составена од Dubfire и Sharam, што значи не можи да стој Deep Dish feat Sharam...(освен сеа ако е ова нешто ново) :)
То е исто ко да речиш,од кај да знам... Destiny's child feat Beyonce ( хахахахаха примеров):pos2:

еве друже како е ставено и постирано тука
правилно можда треба да биде Deep dish pres. sharam,али штом од цолоссеум така ставаат значи така е.:smir:

A бе еве гледам на странава, ништо ново нема значи Deep Dish се група составени од Sharam i Dubfire... ова грешка му е гарант на clubbersguide пошо и со прес. пак нема да биди точно....али ај нема врска...:smir:

знам јас добро од шо се составени Deep Dish......не се секирај,зашо е така ставено неам поим.:smir:

Супер што ке дојдат,ако имам можност обавезно идам:)
Инаку има многу песни од Deep Dish што ми се свигат.....Dreams,Say Hello,P.A.T.T.,Flashdance...и од Sharam-Sugar(Sweet Thing) ми е омилена.
А за ова Deep Dish feat Sharam ...знам дека Sharam е член на Deep Dish ама има многу песни само од него што се...и со групата и сам ли праве музика или?
Ај нека каже некој поупатен:):)

Супер што ке дојдат,ако имам можност обавезно идам:)
Инаку има многу песни од Deep Dish што ми се свигат.....Dreams,Say Hello,P.A.T.T.,Flashdance...и од Sharam-Sugar(Sweet Thing) ми е омилена.
А за ова Deep Dish feat Sharam ...знам дека Sharam е член на Deep Dish ама има многу песни само од него што се...и со групата и сам ли праве музика или?
Ај нека каже некој поупатен:):)

има и сам траки и тоа многу добри.

Тончииииииии :duel::sakas_ust :duel: да молим те среди ги овие забегале со табливе :pos: дечки шала на страна ако ви се иде бујрум заедно да се дружиме ако не седете си дома пуштете го Латас и уживајте не усерувајте се што ќе се отвори :tapp:

Го гледав лани Шарам на Егзит и направи растур...додека овдешниве клаберчиња мрсеа муда кој е кој...леп провод на сите!

Saram мислам дека и лани беше во Колосеум ама не бев.
Негооооооо дај олабавете што се карате со некој кој не ја разбира музикава.
Иначе пофалба до Колосеум за летнава понуда алал да им е. Им спуштам капа, ама најверојатно пак нема да одам зошто ќе се чувам за Арминчо ванчо Буренчо:smir: на 16.

Тончииииииии :duel::sakas_ust :duel: да молим те среди ги овие забегале со табливе :pos: дечки шала на страна ако ви се иде бујрум заедно да се дружиме ако не седете си дома пуштете го Латас и уживајте не усерувајте се што ќе се отвори :tapp:
Прости машко, заглаиф денес у грат, дури сеа гледам.

Избришани 44 постови и поделени 2 црвени картони со важење од 3 дена.
Ако ме накалиописате пак, построги мерки.

п.с. го сменив насловот на темата. Вака ми звучи пологично.

Прости машко, заглаиф денес у грат, дури сеа гледам.

Избришани 44 постови и поделени 2 црвени картони со важење од 3 дена.
Ако ме накалиописате пак, построги мерки.

п.с. го сменив насловот на темата. Вака ми звучи пологично.

Deep Dish feat. Sharam @ Summer Club Colosseum. i mene ne mi e logicno ali taka se najaveni segde xD taka e kazano od Colosseum valjda ili neznam kako :) kako i da e ubav pomin na site .... ja fakjam na Exit !:D:vozbud::vozbud:

Хеппа штом така се најавени насекаде, најверојатно ќе има ди-џеј сет Шарам па лајв ект ор самтинг двајцата заедно, или....
Не ги сфаќам баш овие куќниве ди-џеи.
Ајт враќам наслов по старо.

Pa valdja nesto kao Warm-Up ke mu dojde Sharam xD kako i da e valjda ke bide dobro :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom