Израел ќе ја признае независноста на Косово

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ќе мораат поради америчката политика и нивните тесни врски.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
кога грција и шпанија ке го признаат косово тогаш и израел ке го направи истото.......ако не се лажам????

A koj golem faktor e grcija vo megunarodna scena od seto ova,aj za Rusija i za Kina da mi zborvese ke velev i taka i taka ama Grcija koj se nikoj nisto,Grcija e golem faktor samo za Makedonija i Albanija:tapp:

R

RAYTHEON23

Гостин
A koj golem faktor e grcija vo megunarodna scena od seto ova,aj za Rusija i za Kina da mi zborvese ke velev i taka i taka ama Grcija koj se nikoj nisto,Grcija e golem faktor samo za Makedonija i Albanija:tapp:

епа членка е на ЕУ како кипар...исто и шпанија:toe:

и грција не е фактор а македонија и албанија....мене не ми е страв од грција:toe:

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
епа членка е на ЕУ како кипар...исто и шпанија:toe:

и грција не е фактор а македонија и албанија....мене не ми е страв од грција:toe:

Pa i Letonija i Estonija i skapana Bugarija e clenka na EU, pa sto, golem kur,za da stanes fakot vo megunarodna scena treba nesto drugo da imas.:toe:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Демократијата која ни ја наметна западниот свет не направи неспособни сами да одлучуваме за било што. Фактички демократијата преставува еден вид мафија, мора да правиш она што ќе ти рече големиот шеф.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.089
Поени од реакции
1.257
Демократијата која ни ја наметна западниот свет не направи неспособни сами да одлучуваме за било што. Фактички демократијата преставува еден вид мафија, мора да правиш она што ќе ти рече големиот шеф.

Така е:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom