R
RAYTHEON23
Гостин
офлелеее ке се возиш 1км и од втори кат ке се симињаш....абе трамвај му треба наградот не овакви...хмм...трошоци кои ке дсе искористат за перење...не на автобуси...а и токсични СЕ...НЕ СЕ ВОЗИТЕ....Значи одлучија конечно!
најважното е што ќе се реши проблемот со градскиот превоз!!!
Јас не сум се качил во автобус со години.. најповеќе поради очајната состојба во истите.. и тоа си го признавам.. проблемот е што сега некој ми се сили со големинагта на негова плуканица а исто така нема стапнато во автобус со години.. тој што редовно го практикува јавниот превоз ќе ти каже и афрички да се само да се сменат крнтииве..
за лаиците, банкарска гаранција е MUST за ваков тип на набавки.. плус има гарантен рок од 36 месеци 3 ГОДИНИ што е солидно ..
и можеби најважното колкава беше понудата и рокот на п-во на останатите???
Пред да се залетате повторно да плукнете споредете ја разликата во понудите со износот на статуите што од уста не ги извадивте.. истите слепци што или се враќаат од одмор од грција што неможеш и на клоци од каса од веро да ги тргнеш дошле сега да зборат за кампањата на македонски п-води..
сега владата е против средното образовање оти нема да можат учениците од втори кат да стасат приземје...:pos2:па ке каснат