Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Внимание Внимание !

незнам колку е точно ова но....

Ronaldinho ora ci sta ! (роналдињо е сега наш)

потпишан е 2 годишен договор со Роналдињо (изјава од Галијани) ќе му плаќаат по 6.5 милиони евра годишно ... исто се спомнува и дека Адебајор бил прескап ....

ај да видиме што ќе биде

http://milannews.it/?action=read&idnotizia=2085

Со Роналдињо се договориле, но со Барса не се имат уште договорено за висината на трансферот.

еве и уште нешто-има и за Адебајор и за Шевченко нешото.

Уште нешто-Адебајор понуден за половина цена

Со Роналдињо се договориле, но со Барса не се имат уште договорено за висината на трансферот.

еве и уште нешто-има и за Адебајор и за Шевченко нешото.

Уште нешто-Адебајор понуден за половина цена

ќе дојде момент и кога ќе бараат од нас да бираме кој сакаме а ? хехе

Шева , Аде или Дињо

Nekako ne mi se veruva deka na Adebajor mu e namalena cenata za polovina nema sansi,samo se plasam da ne izleze pak 99% se dogovoreni transferite pa posle Galijani da izleze so izjava deka ne mu se potrebni nikoj od ovie trojca :tapp:

Хаха абе не ви здосади ова едно исто да читате ?
Да беа Милан вистински заинтересирани за Роналдињо тој веќе ќе беше во Милан а не вака со една нога во Милан, 90% играч на Милан и на крај пак ништо нема да биде...
Како што читам ја овде Ето и Роналдињо сезоната ќе ја почнат во Барса

Да беа Милан вистински заинтересирани за Роналдињо тој веќе ќе беше во Милан а не вака со една нога во Милан, 90% играч на Милан и на крај пак ништо нема да биде...

абе знам дека се едни исти :)... а и се менуваат безвезе ... ама мора да се пишува...ај ништо да не пишуваме па да чекаме само официјално и еднаш месечно ќе се пишува на подфорумов за Милан... треба се што е ново да се пише па кој сака да знае нека си прочита кој не го интересира немора :)

И ја тоа го слушнав дека Роналдињо и Ето остануваат у Барса и оваа сезона ..... па ке се види инаку Милан не верувам дека ке го земи Аде ... бидејки тој изјавуваше дека не сака да си оди од Арсенал и дека неговата кариера била тука ... па шознам сеа :toe:

се враќаат преговорите... но не и Шева , за него ќе треба повеќе време

и тамам кога помислив дека се откажавме од Адебајор... шљак цената му ја спуштиле на 17милиони фунти

Првин агентот што посредува при трансферот кажа дека цената е преполовена, а после Галиани рече дека се откажува од Аде. Несфатливи ми се потезите ама он најдобро си ја знае работата.

Бориело се заканува со заминување?
Ако се зголемела конкуренцијата ќе си ги спаковал куферите..Искрено, ако тој се цени самиот себеси, треба да се труди да успее во кариерата..Ако е толку добар, сигурно ќе игра прва постава...

Хохо пичка... ако е јак нека седи и нека се бори за место во тимот а не одма да бега.

Хохо пичка... ако е јак нека седи и нека се бори за место во тимот а не одма да бега.
Да бе..:)...А инаку 4 клуба од Сериа А биле заинтересирани за Paloschi..Повеќе инфо тука

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom