Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе напраат многу голема грешка ако уопште негде го продадат Гуркуф.Тој наредна сезона ќе блесне и едвај ќе чекаме да се врати од позајмица.Не е глуп Венгер штом го бара,барем тој трењер има нос за млади таленти.
Нема да направат таква грешка верувај ке си го задржат Горкуф ... ако не се задоволни зимскиот рок ке го дадат... така би требало да биди ... Позз:salut:

FORZA MILAN!!! lele debil e toj Galiani,znaci pogolem moron od nego neam videno... go zima zambrotta cccc, daj be nek se ispameti da zeme nekoj pomlad defanzivec i eden golman, sredniot red ni e dobar, i ni fali uste eden napagjac, Ja mislam deka treba da go zemat Ronaldinho i Pavlycenko, namesto Adebayor.....i OBAVEZNO NEKOJ POMLAD ODBRANBEN IGRAC!!!!

Abre treba da kupat nekoj dobar golman onoj Kalac ne saka ni da go vidam veke na golot na Milan kako moze eden takov golman da brani za Milan pa Kalac ni vo Vardar nema da go zemat bre :tapp:

Незнам зашто мислам дека Дида ке се врати во полн ефект...

Незнам зашто мислам дека Дида ке се врати во полн ефект...

истово го помислив и ја,за разлика од другите преценети играчи што ги имаме овој беше предобар за да го баталиме тек така,башка Милан е Милан ке те цеди и ке те игра док не умреш,за секој динар од парите што ги дале за тебе.. :):)

Горкуф за Адебајор и пари,нека се носат у пичку матер одма,гарантирам дека Арсенал ке се оофајди од Горкуф сто пати поиш него ние од Адебајор,пошто нели има некои тренери што знаат да ограат со помлади играчи

Па за голман Дида требало да се врати иаку не се врати Абиати како што знам на позајмица е и ке си го врата така да за голман ке се снајдат..
А ова што го земат Заброта ке биде исфиркуван од навивачите на Јуве бидејки се направи ПРЕДАВНИК....:nenene:

Да бе ке биде исфиркуван зш играше во Јуве додека не го шитнаа за пари така?
Едноставно нејќел да игра за 2лигаши!
Иначе Пејо можам да замислам Арсенал ако го земат Гуркуф што ке прават у средина заедно со Фабрегас лелел леле!Јас искрено мислам дека не треба да го дадат на трампа без пари со Адебајор а камоли и да доплатуваат!Адебајор нема што да бара во Милан,ако сака резерва на Палоши да му биде,слободно!

Како што знам Адебајор изјави дека си останува во Арсенал а Горкуф нема зошто да го дават на Арсенал сега и Насри потпиша за Арсенал така да. .... нека си е Горкуф во Милан и со срека во УЕФА КУПОТ ..:pos2::pos2:

Ко што знам Гуркуф за следната сезона е даден на позајмица во Бордо...Значи ке игра лига на шампиони:)А чекај и Јуве не игра уште у Лига на Шампиони да не испадне у квалификации па да ви се пукнам од смеење после!:baeh:

лузери лузери
ај у уефа следната сезона:bip::bip::bip::bip::bip::bip::bip:

Ко што знам Гуркуф за следната сезона е даден на позајмица во Бордо...Значи ке игра лига на шампиони:)А чекај и Јуве не игра уште у Лига на Шампиони да не испадне у квалификации па да ви се пукнам од смеење после!:baeh:

hehehehehhee ке видиме брат.... ама да кажам јас со среќа во УЕАФА пак нема да го освоите ама ... ке видиме (не сфакај како провокација)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom