FikoX
Impossible is nothing
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 2.850
- Поени од реакции
- 128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
“Ќе биде вообичаена сезона и ќе се бориме на три фронта, Серија А, УЕФА Купот и Купот на Италија.”
Не мислам дека Лига на Шампиони прави голема разлика, од овие три фронта што ги кажал Анчелоти... Сепак можеби е нај елитно натпреварување во Европа, но да напоменам сепак и во Куп УЕФА треба трчање и голема борба... Можеби Лигата на Шампиони е по ценето и по скапо натпреварување но не можам 100% да кажам дека е и многу посилно од УЕФА Купот... Сепак на Милан му треба добра екипа, па нема врска и кај да игра дали само во Серија А и Купот на Италија, или и УЕФА Купот... Сепак и Лига на Шампиони(УЕФА Куп), Серија А и Куп Италија се три фронта...:helou:
Па брат и тоа ми е поентата... Сите гледаме какви случувања има во купот на уефа... Некогаш е дури и поинтересен за гледање од Лигава на Шампиони... Едноставно се знаеше дека Манчестер ќе ја Освои лигата на шампиони... А спротивно во Уефа Купот кој очекуваше Зенит?? Никој... На Купот УЕФА да му срати рејтингот...:helou:скудетото го сакам ... за да не не стигнат интер :helou:
иначе факт е дека Уефа веќе не е како порано ... се виде зенит што им направи на баерн минхен ... и други јаки екипи има со борбен дух
Го знае некој ОВОЈ ?![]()
Роналдињо IN Сидорф OUT
одговара ...

жал ми е само што Горкуф го испуштивме за да може да игра скотов а сега ке си идел 
@ епа кур ке идеш!!!