Славјански
Антички Словен
- Член од
- 2 мај 2008
- Мислења
- 5.644
- Поени од реакции
- 1.346
ОК за нив, него ние како народ, зошто дозволивме ?Prasaj u Bihakka bb, neka ti dadat tel od Kiro Gligorov ili BC.
ОК за нив, него ние како народ, зошто дозволивме ?Prasaj u Bihakka bb, neka ti dadat tel od Kiro Gligorov ili BC.
Nie kako sto...?ОК за нив, него ние како народ, зошто дозволивме ?
Мене лично ми смета и нешто друго: што има советник на Претседателот да искача јавно со предлози и гласно да ги искажува мислењата?
Советник е во сенка и е консултант на Претседателот. Нешто не чини тука...
Не ми се верува искрено... Има висок кредибилитет за да го жртвуваат толку брзо...Можеби сакат да го истрошат човекот на почетокот и да му најдат замена... голуб за одстрел
Не знам, се е можно сплеткарењето и пазарењето не еднаш донело разочарување и за многу поголеми луѓе од Никовски...Не ми се верува искрено... Има висок кредибилитет за да го жртвуваат толку брзо...
Се плашам само да не вистината многу поедноставна: продадено.Не знам, се е можно сплеткарењето и пазарењето не еднаш донело разочарување и за многу поголеми луѓе од Никовски...
Можеби пазарено, но сеуште мислам дека продавањето нема да оди како подмачкано.Се плашам само да не вистината многу поедноставна: продадено.
Драго дете (со дете), има и богати луѓе...Dragi deca site osven Gruevski i Crvenkovski se expendable.
@cool@ напиша:демонстрации против признавањето на Македонија, на кои присуствуваа неколку стотици илјади демонстранти (потрошени се 1,3 милиони евра за организаторите и за полицијата). Властите беа принудени училиштата и
сите државни институции да ги затворат и овозможија бесплатен транспорт за посета на демонстрацијата во центарот на Атина. Црквата го даде својот благослов. "Има само една Македонија- а таа е грчка“.:" Ние сме спремни да жртвуваме се’ за нашата света земја Македонија ".
"Македонија е тука, а не на другата страна од границата! викаа Лијана Александри, новинар и Месимврини
дописник на Радио Пиреа. Таму се Словени. Варвари кои сакаат да се сметаат за грци. Несакам да бидам принудена утре да речам: сине мој, Грција граничи со Македонија! Прашање на етничка гордост ... "
:" Скопје -порано ги сожалувавме : они беа сиромашни, и комунисти. Варвари, било што! Ако беа цивилизирани, можеби ќе беше поинаку ... Во секој случај, тие ќе умрат без Солун. "Промена на име? : "Тоа е изговор. Ако прифатиме промена на име, Грците ќе бараат и нешто друго!
Дали тие ќе се наречат Република Вардар?, например, и ние ќе ги признаеме. И дури ќе им помогнеме ... .
Аман те Доста веќе, млатиме празна слама- ко мисири испоседнати пред компјутери ќе филозофираме , ќе се надвикуваме и меѓусебно ќе си докажуваме кој од кој е поголем Македонец.
Да беа на наше место, гејците, бугарите, а најповеќе албанците- ќе видевте дали се преговара и договара . Не се ли тие еден пример од кои треба да научиме како се брани сопственото(без разлика што и да е,важно мое е, јас самоволно не ти го давам, па ти пукни ако сакаш )
............ вам .. ви е ......поинтересно .. да зборуваме за имотот на црвенко, за граничниот премин, за комарците во Охрид,и ред други занимливости Дајте акција мили мои!