Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ama kaj vas site padnaa :) i od vlezovi gi izvadivme nadvor :)
Rekov i preska, ne sakam da zboruvam za "individualni presmetki" bidejki ke treba cela nedela da pishuvame.. :)
Koga si bil ti vo cair da znaesh dali gi nosime ili ne be ?
A od kade izleze deka bea nashi clenovi ? Kako mozes da mi go potvrdish toa ?
Epa dobro :) kazi mu na toj star clen, LESNO E DA ZBORUVASH, POTVRDI GO TOA ;)

Gone/87/ : PROMENI :bip:

SAIBER RAIDER , so zamaras tuka be , fan klub vardar e ova ili ...

koga ke doagate vo tetovo togas zbori kolku sakas , ali 10 godini da en doagas vo edne grad haha ne znam i jas so e ova , a nie vi dojdovme .

samo mozete sega da ni puste , na 1 mesto e SHKENDIJA , BALLISTI NAJ AKTIVNI OD SITE , POSETNOSTA BR. E SHKENDIJA , NAJDOBAR FUDBAL IGRAME , I so sakas drugo pi4ko ?

gledaj go tvojot vardat na dnoto e , sepak titulata i ova sezona ke ostane vo TETOVO , minatata sezona Renova ,sega nie ;) FORCA SHKEDNIII

VARDAR - 2 LIGA ...

se sobraleee komititeeee :pos2: dobro e dobro,prodolzete so diskusiite,bar ovde vi se moze,kolku tolku da ni gostuvate :pos:

Локомотива-Слога, ве нападнале неколку деца што се враќале од Вардар-Ренова. Не ни знаевме дека сте таму...
За инцидентот дознав кога дојдов дома и тоа на вести. Немаше ниеден повреден кај нас, сите што гаѓаа киднале :)
Таму бевте 150 на 10, исто како што вашите бегаа 300 на 10 :)
Али еден падна....:icon_mrgr
Што провоцирате први кога после бегате?:)
На металург-Вардар бегаа од група од 30-тина помлади членови. Постарите не се ни замараа да истрчаат надвор :)
Незнам за 01 април 2009, не ми текнува дека некој ми кажал дека бегал.
Смеј се за тоа, прашај го Омер :)
Па ни во чаир не ги носите, кај да ви ги зимаме?:)
На лизгалиште не беа фул ваши членови, ама имало и ваши кои првично биле нападнати. Значи тој што ве нападнал има 13 години а и сите останати се под 17...
Тоа после што фрчеле камења и било погодено некое дете, може да било и од ваш камен :)
Како што вика еден наш постар член, за да дојдете вие до НУЛА ќе треба да не тепате здраво ушт цели пет години, ама после кале ќе ви требаат уште 500 за да не стигнете :wink:

0D80992A3339104B9269863531ACBD92.jpg

More PC-Rambo, vidi koja e vasata vistinska slika ! tolku da zabegate vo vasi lagi i filmovi... samo kaj vas e ovoj fenomen ....

HTML:
se sobraleee komititeeee :pos2: dobro e dobro,prodolzete so diskusiite,bar ovde vi se moze,kolku tolku da ni gostuvate :pos:

:pos2::pos2: se sobraleee komititeeeeeee:pos2::pos2::pos2:..da samo ovde mozat da ni gostuvatt :P ako ovde mozatt kolku sakat zosto ovja sa forum navivaci :pos2:

--- надополнето ---

Komiti ne go drzajte zidot nema da padne :P :pos2:

0D80992A3339104B9269863531ACBD92.jpg

More PC-Rambo, vidi koja e vistinskata vasa slika ! tolku da zabegate vo vasi lagi i filmovi samo kaj vas e ovoj fenomen ....

Што не дојдат бе да се тепааат???
Што гаѓаат како пичкици од пет метра???:)
Кале е наш пораз, јасно е тоа. Виде негде горе да споменам дека сме ве тепале таму???
Само ние си произнаваме што било, а кај вас увек има некоја измислица. Те тепаните не биле Шверцери, те имало баби дедовци...
И вие тепате, и ние тепаме :wink:
Вие си правите филм демек владеете незнам што. Увек кога некои се повеќе си тепаат, тоа е нормално. И ние сме ве начекувале повеќе сме ве газеле, и вие ќе не начекате повеќе ќе истепате некој.
Фер фајт ви бараше првата екипа после инцидентот на кале, али вашите се кријат во глувчешка дупка:bip:
Не коментирам со некои што не се активни, туку се што знаат е од интернет...

Кале е наш пораз, јасно е тоа. Виде негде горе да споменам дека сме ве тепале таму???
Само ние си произнаваме што било, а кај вас увек има некоја измислица. Те тепаните не биле Шверцери, те имало баби дедовци...
Вие си правите филм демек владеете незнам што. Увек кога некои се повеќе си тепаат, тоа е нормално. И ние сме ве начекувале повеќе сме ве газеле, и вие ќе не начекате повеќе ќе истепате некој.
Фер фајт ви бараше првата екипа после инцидентот на кале, али вашите се кријат во глувчешка дупка:bip:

abe pusiii more pickooo se gleda sve na slika imas i snimka ve dupat tamu i sam priznavas :drk: FORUM NAVIVACI :d

abe pusiii more pickooo se gleda sve na slika imas i snimka ve dupat tamu i sam priznavas :drk: FORUM NAVIVACI :d

Признавам де што, навивачи сме, еднаш ќе тепаш, друг пат ќе те тепаат.
Сите што само се фалат дека тепале, лажат сушат...
Со Шверцери си се тепаме ние секој ден, не ми требаат снимки за потврда :)

dobre be SAIBER , so kur provociravte prvi na kale , jasno se gleda na snimki prvi vikate AJDEE Albanci , ovo ono ... posle AKCIJA na SVERCERI i vie oopa kaj zidot hahahaahh :D

Najsmesno bese,clenot na komiti vo KOD,koga go prasaa sto se sluci u Kale.Citiram "Pa otidnav i ja posto vidov u Facebook deka 4000 ke prisustvuvale" :pos::pos::pos::zver:

dobre be SAIBER , so kur provociravte prvi na kale , jasno se gleda na snimki prvi vikate AJDEE Albanci , ovo ono ... posle AKCIJA na SVERCERI i vie oopa kaj zidot hahahaahh :D

Не бев на кале, ти кажав дека е пораз. Си ме цитирал ко да пишав дека е победа. Зашто се кај ѕидот прашај ги џандарите. Исто ти е тоа како да не пуштат нас да си искочиме сред утакмица и да ви дојдеме позади со камења и да ве гаѓаме а вие не можете да мрднете.
Плус овде јас не гледам многу членови на Шверцери, освен десетина. Гледаш дека 80% се 40+, можат комотно татковци да ми бидат...

Prvin ja ne sum vie, ja sum obicen fan na Shkendija, na koj mu e preku kur so ufilmani detista ko tebe koi videle green street hooligans i football factory, i si naucile 2-3 fakti za ultra-shema i potoa gi krevaat rakavite i pocnat so on-line bitka ... nekoi pak navistina ke si se pomisluvaat deka se huligani i ke zaebat ko na slika 35 dushi vo 2m kvadrati, kade se gleda deka se napadnati od pomal broj drugi ... ja vo slikava ne mozam da identifikuvam poise od 10.
P.s uopsto ne podrzuvam bilo kakva forma na nasilstvo od navivaci, ama poise gi mrazam i internet huliganite koj mislat deka znaat nesto ....

Prvin ja ne sum vie, ja sum obicen fan na Shkendija, na koj mu e preku kur so ufilmani detista ko tebe koi videle green street hooligans i football factory, i si naucile 2-3 fakti za ultra-shema i potoa gi krevaat rakavite i pocnat so on-line bitka ... nekoi pak navistina ke si se pomisluvaat deka se huligani i ke zaebat ko na slika 35 dushi vo 2m kvadrati, kade se gleda deka se napadnati od pomal broj drugi ... ja vo slikava ne mozam da identifikuvam poise od 10.
P.s uopsto ne podrzuvam bilo kakva forma na nasilstvo od navivaci, ama poise gi mrazam i internet huliganite koj mislat deka znaat nesto ....

Абе ашљак еден што се правиш паметен.Ова е сликано во ќошот.Јас бев на Кале.Вистинската ситуација барај ја позади.Кога од тоа сокачињата излегоа уште 400 кечиња и се стрчаа накај нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom