Нели гледаш дека е напишано во иронија тоа :pop:
Не ти замеравам...
Какво МУТЕ какви бакрачи, не се слушнавте од 20-та минута па натаму. Цело време ве покажуваа, и не мрдавте. Кој си седеше, кој блееше, само песна ни за лек. Единствено кога правевте замени имаше аплаузи и кога викавте оле на крајот при подавањата. И некаде пред крај испеавте, Пуши Вардар и толку. Ве дадоа еднаш се обидувавте ко демек бранови да правите. Еднаш се кренавте и толку од бизнисот

Немаше ни П од пеколна атмосфера. Ние бар си признавме , нашето навивање против вас беше најслабо од кога постоиме како група но имавме низа причини. И пак тоа малку навивање е класи подобро од вашево денешно. А правевте мобилизација 4 месеци и повеќе

Толку ли неможете да си селектирате една екипа од 300 навивачи да си навиваат, а сите што си држат курац нека си седат на други трибини...
Што зборел со факти тој бе. Па кој го гледа него кој е и што е. Си дошол на трибина, си ќутел си станал и си отишол. Да не седел со шал Шкендија па да навивал?
Секој пат кога сте дошле сме ви тепале по некој. Дали кога бегавте на фонтана, дали оваа година тие што ги здрвивме од ќотек битно кај и да идеме ве плескаме. И оваа година на Тетекс-Вардаре јадевте ќотек. И лани можевте да не нападнете ако сакате. Ви седевме на ваша трибина, гледавте од ридот горе и кур ни јадевте.
Што ми споредуваш мечеви со Пелистер
Ако е за тоа прашај како си поминаа и браќата ваши од Ренова. Бевме и во Куманово со Милано и нив ги изреметивме. Дојдоа и они на Градски во 2007 или 2008 па неможеа да си отидат после тоа.
Кажи ми еднаш кога сте добиле битка со нас како Балисти???
Баш би сакал да пише ShverceratShkup од форумов околу атмосферата.Барем он реално ќе ве оцени ако мислиш дека јас сум пристрасен. Ете кога ќе види нека пише...