Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I nesto, sto nikoj ne go potencirase. Istocnata tribina bese polna so specialci gi cekaa Komitit, no tie nitu se obideo da dojdat. PICKI
Isto taka i zapadnata tribina kaj Ballistitet bes polna so specialci a nadvor imase i oklopni vozila.

Шампионииииииии :vozbud:

I nesto, sto nikoj ne go potencirase. Istocnata tribina bese polna so specialci gi cekaa Komitit, no tie nitu se obideo da dojdat. PICKI
Isto taka i zapadnata tribina kaj Ballistitet bes polna so specialci a nadvor imase i oklopni vozila.

Па и мене ми беше чудно што на таа трибина имаше специјалци и не ја отворија за домашните фанови.

И кај нас на трибина имаше ЕБР.

Браво за бројката...Незнам само на што се должи тоа многу бевте загреани за овој натпревар најавувавте спектакл ама некако со навивањево потфрливте...слабо ептен слабо..само незнам со тие скандирања за Тоше и Симов мислим незнаем што сакавте да постигнете пак иста песна незнам зошто???!!! Или и бевте разочарани што не дојдоја Комитите може ???
П.С честито победа се одлепивте од 2 и 3-тиот...И не го сваќајте ова нешто како провокација ако сака некој нека даде реплика достојна..

Браво за бројката...Незнам само на што се должи тоа многу бевте загреани за овој натпревар најавувавте спектакл ама некако со навивањево потфрливте...слабо ептен слабо..само незнам со тие скандирања за Тоше и Симов мислим незнаем што сакавте да постигнете пак иста песна незнам зошто???!!! Или и бевте разочарани што не дојдоја Комитите може ???
П.С честито победа се одлепивте од 2 и 3-тиот...И не го сваќајте ова нешто како провокација ако сака некој нека даде реплика достојна..

Види во претходната страна дадов поопширно објаснување!

taka e , deneska samo vo 1 poluvreme bevme OK , vo 2 padnaa sve :S i ne znam i jas zs...

i mnogu Specijallci na tribini be , da im ebam sve zivo so imaat doma , pa neli sport e ova oooo :@:@

aj podobro gledaj tvoja rabota gledaj navivaj ni eden natprevar ne navivate i vie navivaci....

U PRIVA LIGA STE BE DECKO PRAJETE EKIPA TI PANCO I DRUGARITE I NAVIVAAJTE MALCE NEMA VRSKA STO SE 90% U15

Види во претходната страна дадов поопширно објаснување!
Да ок...ама незнам со тие скандирања на секоја утакмица не мие јасно што све се сака да се постигне,подобро испеј една песна отколку тоа + еве кого сте испровоцирале со тоа кога самите бевте на стадион...Може и тие не знаеш ако не си скандирал ама ако си скандирал зошто ? поздрав..

I jas sakam da go kazam ovaa , barem nie se potrudime , navivame , dobro ili loso toa e nasa rabota .. Na tribini sme 500-800 dusi samo BALLISTI sekoj natrpevar koj so se igra vo TETOVOO .

Otidovme do SK , vo Kicevo , da ne bese kaznata ke otidevme i vo drugi gradovi na mkd .

A vie Komiti-Vojvodi , gledajte ja svojata rabota , i ne navivate i zamarate ...

Да ок...ама незнам со тие скандирања на секоја утакмица не мие јасно што све се сака да се постигне,подобро испеј една песна отколку тоа + еве кого сте испровоцирале со тоа кога самите бевте на стадион...Може и тие не знаеш ако не си скандирал ама ако си скандирал зошто ? поздрав..

Nemoj da jades burek mnogu ok ? ke te boli stomakot posle

ti glup si ili treniras ? vie igrate so bregallnica so vardar i skandirate s**** p*** i ti si nashol da zboris aj cao od ovde pocna da smrdi od tebe:helou:

--- надополнето ---

p.s

mozete da laete cel den i vie komshite i vie Sto nemate muda da doagate u tetovo ama ima nekoj sto se realni na primer ovoj post go vidov fan club Vardar

Напишано од jyvation
Има навивачи на стадионов ги слуша некој??

ти да не гледаш на МУТЕ....пеколна атмосфера е во тетово

Bas ubavo sto ima realni ljuge ..

Nemoj da jades burek mnogu ok ? ke te boli stomakot posle

ti glup si ili treniras ? vie igrate so bregallnica so vardar i skandirate s**** p*** i ti si nashol da zboris aj cao od ovde pocna da smrdi od tebe:helou:

--- надополнето ---

p.s

mozete da laete cel den i vie komshite i vie Sto nemate muda da doagate u tetovo ama ima nekoj sto se realni na primer ovoj post go vidov fan club Vardar

Напишано од jyvation
Има навивачи на стадионов ги слуша некој??

ти да не гледаш на МУТЕ....пеколна атмосфера е во тетово

Bas ubavo sto ima realni ljuge ..
NO ME INTERESA :)

da be , tie na vardar fan klub samo da zamarat

ne navivate , losi ste epten hahah :P

A ima i realni so geldaat so i kako e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom