Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се врти чаршиски моабет како Ренова дебело ќе плати за да победи против Тетекс,којзнае што ќе биде камо да ги тепамо...Како што разбрав и Кенан им дал отказ на четворица Исмаили (вашиот поранешен играч) на Јанчески и ме интересира на кој уште 2-ца ??ако знае некој нека пише...

Sve e mozno od ova sto si napisal,samo za inaet na Shkendija,Kenan moze da go napravi ova!
A da gi pobedite,togas ni pravite usluga i na nas sekako:smir:
Za Ismaili i ja slusnav nesto od eden koj sto ima bliski kontakti so upravata,izgleda Kenan go iskaral bidejki protiv Shkendija ne odigral dobro,kako da nemal zelba da trca.

na Renova mu treba 3 bodi i mislam deka ke tepa protiv teteks (osven sto teteks ima po stabilen tim )

no na druga strana i Shkendija ne treba da kiksira protiv Turnovo...i ako ke bide tesko treba igracite da se vratat so 3 boda od Strumica !

metalurg igra so rabotnicki a shkendija posle turnovo ima lesni natprevari so vardar,skopje,pelister,napredok ! a renova treba da gostuva kaj metalurg !

Ova godina imame idealna sansa za da bideme SHAMPIONI !:smir:

--- надополнето ---

Sve e mozno od ova sto si napisal,samo za inaet na Shkendija,Kenan moze da go napravi ova!
Za Ismaili i ja slusnav nesto od eden koj sto ima bliski kontakti so upravata,izgleda Kenan go iskaral bidejki protiv Shkendija ne odigral dobro,kako da nemal zelba da trca.

koj ke ima zelba da trca pozadi takva atmosfera.... !

iskreno igracite Emini,Ismaili,Memedi bea razocarni zs igrat za renova vo nedela !

Kukus Stadium , ovoj e stadionot na H.Turnovo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od Wikipedia :

Kukus Stadium is a multi-purpose stadium in Strumica, Macedonia. It is used mostly for football matches and is currently the home stadium of FK Horizont Turnovo. The stadium holds 3,000 people.

Stadion_Turnovo.jpg

Kukus Stadium , ovoj e stadionot na H.Turnovo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od Wikipedia :

Kukus Stadium is a multi-purpose stadium in Strumica, Macedonia. It is used mostly for football matches and is currently the home stadium of FK Horizont Turnovo. The stadium holds 3,000 people.

Stadion_Turnovo.jpg

ne vide deka e sve poplava,nema da se odigra ovde naptrevarot

A ovoj e stadionot MLADOST ( Strumica ) . Spored site Info. tuka ke se igra natprevarot H.Turnovo-SHKENDIJA ..

23053356.jpg

stadion.gif

Овде може да се гледа одличната...прекрасната атмосфера...

Ерсен Сали трча со запалената бакља....а на крајот на клипот Зендели е моментот :)

Ako e ova vistina...mMislam deka Ismaili treba da go zememe, toj e dete na Shkendija, bi bil od golema pomos, samo malo treba da izgubi na kilaza...

Ako igrame vo Strumica toa ni odgovara nas fakticki kako da se igra na neutralen,se nadevam na dobar rezultat noa znaci pobeda igracite se vo top forma posle pobedata nar gipserite.
Okolu mecot renova teteks vie velite deka mozno e da se namesti nee nisto cudno i toa da se sluci no jas licno se nadevam deka nema da a namesta i ce zavrsi X

Ovaj Zenedeli osvoi najgolemi simpatii od site igraci.Tolku sakam ovoj igrac da ja zavrsi karierata kaj nas,a osven Nebiu i Zendeli ja zasluzuva kapitenskata lenta :)

Ako igrame vo Strumica toa ni odgovara nas fakticki kako da se igra na neutralen,se nadevam na dobar rezultat noa znaci pobeda igracite se vo top forma posle pobedata nar gipserite.
Okolu mecot renova teteks vie velite deka mozno e da se namesti nee nisto cudno i toa da se sluci no jas licno se nadevam deka nema da a namesta i ce zavrsi X
Ovaa super info, moze da se racuna Strumica kako neutralen teren, igracite nema da imaat pritisok od domacinite kako sto bi imale ako bi igrale vo Turnovo. Momentum ima, samodoverba ima i veruvam deka sega e momentot da go krsat mrazot i da se vratat so tri boda od gostuvavnje. Vprocem Shampionite od obicnite ekipi gi razlikuva davanjeto 100% od moznostite vo momentite koga e najpotrebno. FORCA SHKEDIJA:smir:

I ako se igra vo Turnovo , nema da ima mnogu publika , sekogas po 400 , 200 , 600 , gledam po mak.sport .

Ovaj Zendeli osvoi najgolemi simpatii od site igraci.Tolku sakam ovoj igrac da ja zavrsi karierata kaj nas,a osven Nebiu i Zendeli ja zasluzuva kapitenskata lenta :)

Zendeli e stvarno legenda takov golman Shkendija nemase nikogas....Isto taka i Sali ima golemi simpati od nasha strana i ako promashi golemi shansi so Renova na kraj koga izleze site otidnavme kaj nego da proslavime !:smir:

So Turnovo nema da se zbori nisto OSVEN 3 BODA !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom