Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2:добар си:pos2::pos2::pos2:
ne jas mislam ovaa nee ukradena ova pesna e licna vasa no imate ukradeni ako sakas i ce ti najdem!!!

--- надополнето ---

Nema da bide slaba odbrana stoperi tisa Nikitovic i Berisha nemozes da vlezas od ovja dvajca :D...3 Ke bide Xhelil vide i sam deneska kako igrase superr..pa i prviot natprevar xhelil igrase 2 ke igra ili Mexhit ili Mumin :)
da se nadevame deka ce izigraa bekovite jako za stoperite nema potreba da mi kazuvas dovolno kazuvaa rezultatite nieden primen gol na domasen teren edna utakmica ne izigra Nikotinovic Pupe dava avtogol:nesvest:

Абе песните скоро сите ги имаат превзедено а сменет текстот,неможеш да кажеш кој од кого копирал.Оваа Излези момче шо ја пеат сите македонски навивачи ја пеат и Србите и Хрватите и др.

Денеска ја пеевте о сузана го ебам пелистер, дан ви се идоли комити? :smir:

Не бе гробари и делије ни се идоли затоа не бевме денес да навиваме го гледавме дербито партизан-звезда....

Упс...вчера играле!

@Toni_ oдговори на прашањето што ти е поставено погоре.
Песната „о сузана“ е песна на Комити и тоа се пее уште од 1991 година. Има докази за тоа. Но зошто сте ја пееле вие ?
Значи копирате од Комити !

Песната „о сузана“ е песна на Комити и тоа се пее уште од 1991 година. Има докази за тоа. Но зошто сте ја пееле вие ?

Aхa! Ги фативте на дело дека пеат туѓи песни! Сеа што ќе преземете понатаму? Ве молам известувајте! Дали некаква тужба ќе има за авторски права или што?

Јас не негирав дека таа песна први ја пееле комити...се е во ред вие сте ја пееле,но во таа песна не се спомнува ни комити ни вардар и таа песна се пее против Пелистер.

И вие сте превземале некоја песна од некого...така да во Балканот како што кажа и некој погоре така е...

Aхa! Ги фативте на дело дека пеат туѓи песни! Сеа што ќе преземете понатаму? Ве молам известувајте! Дали некаква тужба ќе има за авторски права или што?
Ај не мрси муда две стране уназад, не ни требаа дрвени адвокати :smir:

Јас не негирав дека таа песна први ја пееле комити...се е во ред вие сте ја пееле,но во таа песна не се спомнува ни комити ни вардар и таа песна се пее против Пелистер.

И вие сте превземале некоја песна од некого...така да во Балканот како што кажа и некој погоре така е...

И што кажа сега ? Признаваш дека сте ја копирале од Комити, ама добро било за вас тоа што во песната не се спомнуваат Комити или Вардар :)? Епа фали уште да превземете песна од нас каде што се спомнуваат Комити, е тоа ќе биде ВРВ :pos:.

Како така битно сте копирале песна од Комити. Тоа е срам за вас... точно дека се копираат песни од другите групи на балканот, претежно ритмови се превземаат но не и текст. А за вас најсмешно е тоа што копирате песна од група во истата држава која што се изјаснувате дека ја мразите ? Или не не мразите ?!
Сте копирале песна, и тоа се и ритам и текст потполно се исто. ТРАГИКОМИЧНИ СТЕ !

29wnygg.jpg

2rw6ck4.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom