- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 1.543
- Поени од реакции
- 197
Siguren sum deka go pamtis natprevarot Shkendia-teteks kolku se napuni tribinata jas siguren sum deka tue imase okolu 1000(kaj BALLISTITE),ti vikas deka imalo 800 ,ako imalo tue 800 znaci vie bevte 150dusi(moze i toa e mnogu)a prosekot ovaa sezona po tvoa matematika e 100 maksimum200(za vojvodite mi e zborot),nee i ova provokacia samo sakav da ti kazem deka nemozete so nas da se ramnite zatoa sto na stadion imas se na se samo navivaci na Shkendia okolu 5-7 iladiЧестито влез во прва лига и од мене:smir:
И едвај чекам на есен да се игра дербито и Ballisti прееска пиша дека Балисти ќе биле 2000,а Војводи ќе биле 200,значи вие нема шансе толку да бидете од проста причина што делот кај што седат Балисти собира 800 души(од влез до влез)нормално на исти дел само на југ седат Војводи и би требало да бидеме стандарт околу 500(некој што се разбира математика би требало ова да го свати)и не сакам да провоцирам со ова само ми остана од прееска што прочитав,ама го избришаја постот и неможев директно да реплицирам...поззз
Malu izlegov od tema ama jbg
Ako gi ispolnat vetuvanjata Toni togas ce imame sansi da se vratime na vervot tamu kaj sto ni e mestoto
Shkendia mbi te gjitha