Дали мажите ги привлекуваат други мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.307
Инспириран од темата Дали жените посакуваат секс со други жени отварам во спротивен правец тема. Малку по учтива, за да не биде балканска секоја реплика го отфрлив делот со сексот.
Еве еден коментар на другата тема:
ПараноиК напиша:
Нормално, кој не би се напалил на добра девојка, и покрај тоа што сме од ист пол?
Значи, прашањето е, во прв ред за мажите... дали би се “напалиле“ на добар момак? Смислете ситуација, различни нешта не привлекуваат, и различно замислуваме згоден маж, па хипотетички, гледате добар дечко, каква е реакцијата?

Ајде мажишта... :zlo:

Не очекувам еден потврден одговор освен од хомосексуалците на форумов.
:toe:

Мажите ги привлекуваат мажи (по карактер) заробени во женско тело. Тоа се оние жени со машки карактер кои не глумат лудило од типот на "не од прва вечер", кои не бираат партнер кој мора задолжително да биде ситуиран и кои знаат да ти побараат :vozbud:

Мажите ги привлекуваат мажи (по карактер) заробени во женско тело. Тоа се оние жени со машки карактер кои не глумат лудило од типот на "не од прва вечер", кои не бираат партнер кој мора задолжително да биде ситуиран и кои знаат да ти побараат :vozbud:

А органот? Машки или женски?
Пошто има мажи (по карактер) во женско тело, негувано, средено, ама машки полов орган.:icon_lol:
Да не испадне на крај - госпожата машка е?:pos:

Женско тело подразбира женски орган :)

Не збориме за трени супрајз :)

И да ги привлекуваат други мажи, машките никогаш не би ја проголтале гордоста да признаат дека: Некое друго машко е добро облечено, дека му се допаѓа неговиот парфем, дека стварно му се допаѓаат новите чевли и слично.
Ретки се таквите што би признале.

Missing the point, eh?

Не се работи овде за педерл‘к. Работата е што женските отворено признаваат дека некоја девојка им се свиѓа физички (нормално без да се посомневаат во својата ориентација), многу полесно од што маж би признал дека друг маж е згоден, или пак му изгледа убаво. Латентни едни!

И да ги привлекуваат други мажи, машките никогаш не би ја проголтале гордоста да признаат дека: Некое друго машко е добро облечено, дека му се допаѓа неговиот парфем, дека стварно му се допаѓаат новите чевли и слично.
Ретки се таквите што би признале.

Значи може да се палат мажите и на оние куклине во бутиците зашто се топ облечени.

Исто важи и тука. Мажите кои им се привлечни други мажи (сексуално) или се хомосексуалци или имаат хомосексуални афинитети (афинетот е бездејствие па неможе да се каже ако мислам на секс со комшиката дека сум комшикојебач) но тоа е јак предуслов за постанување хомосексуалец. Но ова е мое мислење како индивидуа и неможам да ветам дека и на другите стрејт момци не ги привлекуваат другите мажи. Јас неможам самиот да си се оценам дали сум убав а не пак други мажи да знам дали се убави.

Значи може да се палат мажите и на оние куклине во бутиците зашто се топ облечени.

Исто важи и тука. Мажите кои им се привлечни други мажи (сексуално) или се хомосексуалци или имаат хомосексуални афинитети (афинетот е бездејствие па неможе да се каже ако мислам на секс со комшиката дека сум комшикојебач) но тоа е јак предуслов за постанување хомосексуалец. Но ова е мое мислење како индивидуа и неможам да ветам дека и на другите стрејт момци не ги привлекуваат другите мажи. Јас неможам самиот да си се оценам дали сум убав а не пак други мажи да знам дали се убави.

Значи педер си ако сакаш да ја ебеш комшиката? :pos: <- шега нели, не ми реплицирај на ова :)

Не, озбилно... не ми е јасно како ја поврзувате добронамерната критика со хомосексуалност. Тоа е исто како новопечените патриоти што размислуваат, ако ја пофалиш Хелена Папризу како изгледа, предавник си. Или бољи пример, ако речеш дека овците се убави животни, сакаш да ебеш овца (Jay and Silent Bob, благодарам).

Али, од друга страна, ако сте у право, онда ја иам шанса да станам хомосексуалец, шо е баш интересно, морам да признаам... :vozbud:

Јас, имам обичај, згодни момци да загледам и да речам “алал вера“. Особено знам да се извртам ако видам добар стил, и исто така знам да искоментирам во позитивен правец, ако знаат да зборуваат, или ако едноставно имаат урбан шарм. Значи јас одам со “Да, ме привлекуваат други мажи“, али сеа за сеа, додека не ме убедите дека сум педер, не би ебел еден таков. :helou:

:pishtoldz

Значи педер си ако сакаш да ја ебеш комшиката? :pos: <- шега нели, не ми реплицирај на ова :)

Не, озбилно... не ми е јасно како ја поврзувате добронамерната критика со хомосексуалност. Тоа е исто како новопечените патриоти што размислуваат, ако ја пофалиш Хелена Папризу како изгледа, предавник си. Или бољи пример, ако речеш дека овците се убави животни, сакаш да ебеш овца (Jay and Silent Bob, благодарам).

Али, од друга страна, ако сте у право, онда ја иам шанса да станам хомосексуалец, шо е баш интересно, морам да признаам... :vozbud:

Јас, имам обичај, згодни момци да загледам и да речам “алал вера“. Особено знам да се извртам ако видам добар стил, и исто така знам да искоментирам во позитивен правец, ако знаат да зборуваат, или ако едноставно имаат урбан шарм. Значи јас одам со “Да, ме привлекуваат други мажи“, али сеа за сеа, додека не ме убедите дека сум педер, не би ебел еден таков. :helou:

:pishtoldz

Незнам јас си реков за себе. Мене не ме привлекуваат мажите а можда има некој потафгај стрејт мадафакар што го привлекуваат мажи како изгледаат т.е. знае да каже "Еј оној ама добро тело си оформил" но тоа не е мојот стил.

Никогаш не ни сум помислил да мерам некој маж дали е згоден, позгоден од мене или било како. Многу болна работа, треба да си болен или педер, мада исто е, за да те привлекуваат други мажи.

А да реплицирам на постот од ПараноиК - индивидуално е и не се работи за гордост ако кажеш дека има некој добар парфем или добри патики.
Вчера другар ми ми рече дека сум имал убави патики, ај сега да помислам дека го привлекувам и ми се пуштат? Хм... Не, секогаш сум коментирал за другариве, а секогаш позитивно - убав парфем брату, ова она. Ама секако нема да речам ни да помислам да речам за некој што не го знам - види го колку е убаво облечен или косата дали му е убаво наместена.
А за другарите, тука нема заебанција, точно се знае и критикува без некаков проблем или помисла дека сум педер.

Еве на пример, одиме на утакмица и чичко ми вели - Брао бе судија ко вдојца си во газојте.
Педер е?
Не.

Не сум се нашол во ситуација да бидам коментиран од машко кое не го знам, или е надвор од моето потесно друштво на 12 другари. А и педерите се познаваат од прва, или го слушаат Енрике Иглезиас или им се допаѓаат филмови како Сексот и Градот. :pov:

може ли да направиме дистинкција!!!!!!!

не сепалам сексуалнонамашки....но секако имаубави машки тип топ средени
(не ги споредувам сомене!!!)
а убавината е универзална...секо јчовек кога гледа убавина се расположува....а друг е нагонот засекс какокај коче(треба восочна фигура за него).....

инаку еве ке викажаммое искуство!!!!!

до сега ми се имаат пуштено 4 машки... на 13 години...на 15 ина 19 2 пати....па гиодбив...неме влече..не знам како а од тие 4-ца двајцасе од кавадарци двајца од велес...амане е важно који СЕ,ахх имаи 5-ти...додека спиев ме факашеза газот па се разбудив и нагло ја тргна раката...се правев дека не сум осетил...шо да правам...ама затоа и истражувави заклучив дека за време напубертетот и до 23-25 години се оформува сексуалната ориентација....пашоке ми се машки бееее

знаете ли сум дремел на улица до 4 сабајле да заминат сите(на маало седат) па после да исплескам мнооогууубаво чупе....мене тоа ме пали...ама не порекнувам декаима и убави животиња....расни:toe:

имашдепријателииод нив некој ти е фаворит(теорија на асови) то е социологија:toe:

Missing the point, eh?

Не се работи овде за педерл‘к. Работата е што женските отворено признаваат дека некоја девојка им се свиѓа физички (нормално без да се посомневаат во својата ориентација), многу полесно од што маж би признал дека друг маж е згоден, или пак му изгледа убаво. Латентни едни!

точно:zver::zver::zver::aplauz::aplauz::aplauz:

Missing the point, eh?

точно:zver::zver::zver::aplauz::aplauz::aplauz:

Ама секако нема да речам ни да помислам да речам за некој што не го знам - види го колку е убаво облечен или косата дали му е убаво наместена.
А за другарите, тука нема заебанција, точно се знае и критикува без некаков проблем или помисла дека сум педер.

А зошто? Каква врска има дали некој ти е познат или непознат,ако има добра фризура или е добро облечен?

Значи на другарите може да им се даваат комплименти и да се забележува нешто убаво во нивниот изглед,а за непознати е забрането.Не ми е јасно ова...

Мене ако ми се допадне нешто,сосема сеедно ми е дали е на другарка ми,на Џесика Алба или на некоја непозната што ќе ја видам на улица,не се плашам да го признаам тоа пред било кој и не мислам дека поради тоа имам геј афинитети.

Викторе одлична тема во која можат на површина да излезат фрустрациите :)
џимеј напиша:
Никогаш не ни сум помислил да мерам некој маж дали е згоден, позгоден од мене или било како. Многу болна работа, треба да си болен или педер, мада исто е, за да те привлекуваат други мажи.
Според мене драг мој џимеј,многу е поболно секој даден или примен комплимент од машка страна да се сфати како педерлук.А уште поболно е да помислиш колку добро тело има пријателот а настрана да плукаш.Кој менталитет е овде да не смееш другар да прегрнеш,да го бакнеш,да го пофалиш,се оди до таму и да не го допреш како заразни да сте.
И ајде мажи распукајте се со мажественоста на темава,не верувам дека ќе прочитам квалитетен пост,освен што Виктор ќе го окрка на некои чет конференции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom