N
n/a
Гостин
Знаеш ли колку кошта тоа `задоволство` месечно?1993 150.000 невработени, 2006 350.000 невработени?

И на рачун на тоа...
колку работи, т.е. колку и што работа завршуе? :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш ли колку кошта тоа `задоволство` месечно?1993 150.000 невработени, 2006 350.000 невработени?
Слушај па ти со самото ставање на таков потпис веќе си навредила некого.Ако те служела доволно интелигенцијата немало да ставаш таков потпис.А мене да ти кажам баш ме заболе за ВМРовците и нивниот лидер.Не ги клавам ни како последна дупка на свиралото.За нивните кражби ќе зборуваме друг пат кога ќе видиме како владееле.И дај не изигрувај некој јак економ па полни каси па буџети.Го направи операцијата успешна пациентот на бапка.Кој каси бе кој пари.Не ги гледаш фабриките пропаднати?Не ги гледаш ограбените граѓани во ТАТ Лавци итн.Не го гледаш пустошот оставен од апашите?Кој Грујо кој споменици.И дај видетеја гредата во вашите очи не туку трчајте по сламката кај другите.Pa ti go obvinuvas ,ti kazi kade se. Jas znam za del od tie pari,gi trosi vasiot premier zatoa sto vi ostavija polna drzavna kasa, a sega e isprazneta do dno, i drzavnite rezervi se padnati za 600 milioni evra samo vo poslednite osum meseci,vakvo namaluvanje e bez presedan vo istorijata na RM. Sega siguren si deka znaes? So site 600 milioni gradea spomenici?
p.s. toa sto me ubacuvas vo muabeti na nedolicen nacin zboruva za tvojata inteligencija i domasno vospituvanje. Se prepozna i ti vo mojot potpis.
Кој ќе ги изгради бе...Колку време треба да се изградат, Годел, Кожара, Стаклара, Газела, Чик, Факом ....?
Како се затрча братов а?Па кога се пропаднати овие што си ги набројал бе лепи?Која црна преродба бе...
немој да ме нервирате.
Работниците од :
железарниците,
Усје,
рудниците,
топилница Велес,
ФЕНИ,
и уште толку во помалите фирми (кои што се па у поголем број)
се на улица.
У исто време,скотот скотосан што се опнуе од позади им дигна три пати плата на `административците` т.е. на гласачката машина.
Преродба?
Дали вие знаете што уствари е преродба?
LOL.
Знаеш ли колку кошта тоа `задоволство` месечно?
И на рачун на тоа...
колку работи, т.е. колку и што работа завршуе? :kesa:
Како се затрча братов а?Па кога се пропаднати овие што си ги набројал бе лепи?
Рејтион 23 требаше да го цитирам,??????????????????????????????????????????????????
Можда сум малку глуп, ама навистина не знам што зборуваш?
Е сеа ако ветиле дека ќе оживат умрен на ред е да покушаат и да му го станат.karlos...aj sto propadnale propadnale, ama ovie aktuelnive vetija deka...eve barem "ke probaat" da gi vadat....,a be samo spomenici im dignaa....uste i ke gi prekrstat.....na suvo..
Слушај па ти со самото ставање на таков потпис веќе си навредила некого.Ако те служела доволно интелигенцијата немало да ставаш таков потпис.А мене да ти кажам баш ме заболе за ВМРовците и нивниот лидер.Не ги клавам ни како последна дупка на свиралото.За нивните кражби ќе зборуваме друг пат кога ќе видиме како владееле.И дај не изигрувај некој јак економ па полни каси па буџети.Го направи операцијата успешна пациентот на бапка.Кој каси бе кој пари.Не ги гледаш фабриките пропаднати?Не ги гледаш ограбените граѓани во ТАТ Лавци итн.Не го гледаш пустошот оставен од апашите?Кој Грујо кој споменици.И дај видетеја гредата во вашите очи не туку трчајте по сламката кај другите.
причината е љубчо и неговата идеја да ја подели македонија мегу бугарија и албанија бидејки намерно направија мировните сили да заминат(со вето од кина бидејки тајван го признавме) па имавме необезбедена граница....и како...аконе беа А1 да ја откријат уште ке лажеа компири садат додека не станат способни да одржат статус-кво....ама ако...нашите држеа статус кво под наредба на ДПМНЕ за да се докаже демек сме неспособни(се секавате бугарија понуди војска...ама ако влезеше НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ)трајковски ОДБИ!!!!!!!
и кој ве лаже дека на две митралески гнезда и еден снајпер се оди со тенкови и 120мм артилерија...тоа беше перење пари!!!!
немаа ОНА тешко оружје...требаше употреба на специјални сили...face to face...така да ДПМНЕ е виновен...а и прислушувањето не даде ефект....на крај краеви они беа на власт
Абе другарче наставната програма е таа, книгите од кои се учи се исти, професорите кои предаваат се исти. Знаеш што е различно?па тоа ти е , ќе биде работава ЧУВАЈ МЕ БОЖЕ ОД НЕДОУЧЕН ПРАВНИК, ДОКТОР......ПРИЛЕПСКИ ЕКОНОМИСТ...........итн.итн.
инаку за добрата желба не се сомневам...ама проектот е како оној на Мао Зе Дунг...и културната револуција..па 100 милиони печки за производство челик......па.......
...,но сега е време на дипломците од Прилепски и Приштински.......тие кажуват како...
Не сум добар со бројки(за тоа е махер реален07)но барем сум добар да го видам она што се случи со Македонија за рекордно време од 8 год.На сите му го велам тоа еве и тебе.За гревовите од минатото веќе почнавме да ги плаќаме с-ките а и ќе ги плаќаме.Ајс вуман јас не сакам да бидам непристоен како што си мислиш дека сум.Оставија онаа шала за жената на Ице или како беше :pos2:знајш веќе дека сум кавалер.:pos2:Но да се вратиме на тамата....до кај бев..а од минатото.Оставил некој наследство тоа ти е.Што дека оставил полна каса кога во наследство ни го оставил и арамилукот.Ajde ti komentiraj gi ovie brojki.
Temata e za prerodbata na Gruevski .I ne sum jas golem ekonom,toa nikako ,golemi se drugite koj sto gi davaat ovie brojki,i gi predupreduvaat i premierot i Min.za finansii deka Makedonija odi kon ekonomski kolaps i deka e krajno vreme ako sakame ekonomski da opstaneme kako drzava da gi smeni negativnite dejania vo ekonomijata i konecno da potpise dogovor so MMF,barem da trgne rabotata od ovaa negativa.
Aj sega ti ,kazi barem eden izvor ama preku brojki koj sto ja potvrduva prerodbata na Gujo.
Ajde ti komentiraj gi ovie brojki.
Temata e za prerodbata na Gruevski .I ne sum jas golem ekonom,toa nikako ,golemi se drugite koj sto gi davaat ovie brojki,i gi predupreduvaat i premierot i Min.za finansii deka Makedonija odi kon ekonomski kolaps i deka e krajno vreme ako sakame ekonomski da opstaneme kako drzava da gi smeni negativnite dejania vo ekonomijata i konecno da potpise dogovor so MMF,barem da trgne rabotata od ovaa negativa.
Aj sega ti ,kazi barem eden izvor ama preku brojki koj sto ja potvrduva prerodbata na Gujo.
celiot tekst ti paga vo voda so toa sto gledas CNN i BBC![]()