Кој е најголема персона нон грата во Македонија?

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Ова не е смешно, посебно последниве денови кога почнуваат и овие од власта да најавуваат некој платформи дека немало идентитетот и јазикот да се зафаќа.

Се ми се чини дека двете партии веќе имаат ист став.

се надевам дека имаш ист став за името како и јас,нема менување,ако и власта не предаде,а цело време се залагаа за друго,затоа и добија,тогаш тешко нив,но и на Македонија,ќе има или предвремени или граѓанска непослушност. Точно е, грујо почна да забегуе,малку по малку,на три ума е изгледа, не е тој што беше,го притискат,ама претседателов ни е немтур невиден,без душа,а кај томик,друго збореше пред 2 години,ке врие летово,а тоа го чека бране наш насушен........редно е ние да ја земеме работта у свои раце........шо нема нема чоек кој да потегне,доста ми е верујте........ке се случе нешто,туку ај:uvo:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Добро бе, до кога мислите ќе бидете толерирани со тоа инфантилно партиско препукување?

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Јас сум со список.
Од домашните:
Бранко Црвенковски
ЉуБчо Георгиевски
Киро Словено
Цела Сорос банда

Кандидати за влез на листата:
Николче премиеро
Џоле претседнико

Странци:
Хавиер Солана
Оли Рен
Жак Баро
Дорчо Бркојани
Караманлис
Каракачанов
Божо(кловнот-историчар)
итн.итн. ......многу се

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Добро бе, до кога мислите ќе бидете толерирани со тоа инфантилно партиско препукување?
и јас за тоа пишав пред малку на форумот за рејтингот,не сум у тие,не се секирај..........

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
апсолутно дека се срам:helou:

Бранко Црвенковски и сите шо биле некад у СДС ...
Велија Рамкоски и цела компанија власи како него
Одредени новинари..многу се
Љубомир Фрчкоски
Стојан Андов
Добар дел од ВМРО-ДПМНЕ ..многу неспособни влегоа ваму
Од странциве скоро сите ...

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
1. Љубчо Георгиевски - бидејки јавно не издаде. „Аз с'м Блгарче маленко.“
2. Бранко Црвенковски - бидејки ко црв ушне не расипува. „(не се гледа по цитатите, кај него е по делата)“
3. Фрчковски - анти-Македонец бр.1 (би го ставил на 1во место но нема некое огромно влијание) „Солун е ваш, Скопје е наше.“
4. Соросоидите (сите до еден)
5. Новодојдени и стари лица во ВМРО-ДПМНЕ кои прават растур во партијата или ја доведуваат да прави лоши и непромислени потези како влада во моментов.
6. Има и други но ги заборавив, чисто секој што е анти-македонец е нон-грата.
7. Се извинувам ако некои од личностите влегуваат и во категории под друг број.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Секој европски копук кој доаѓа да ни соли памет :toe:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Нема најголема персона нон грата. Нашиот народ е толку навлечен на неконструктивен хејтеризам шо предничи и пред некогашните српски “патриоти“. Али ова е видено сценарио. Како што ние не купувавме грчки производи своевремено у Београд Кока Кола затвараше погони ради српското вето на амерички производи. Се знае сето тоа како ќе заврши, македонската интелигенција која ја заболе курац за политика ќе надвалдее бидејќи и онака не ја боли многу многу за тоа кој ја ебел или продал држаата, па оние личности кои не се пожелни или ќе умрат у меѓувреме, или едноставно ќе си продолжат со својот рурален живот одгледувајќи патки во својот базен.

Но, да не бидам комплет офтопик, ако државата по стандардните принципи треба да прогаси персона нон грата... тоа не може да биде еднина. Сите кои ги наведовте во претходните постови, освен оние пар новинари кои немаат никакво влијание на иднината на земјава, треба да бидат прогласени.

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Јас сум со список.
Од домашните:
Бранко Црвенковски
ЉуБчо Георгиевски
Киро Словено
Цела Сорос банда

Странци:
Хавиер Солана
Оли Рен
Жак Баро
Дорчо Бркојани
Караманлис
Каракачанов
Божо (кловнот-историчар)
итн.итн. ......многу се

Се тоа и уште по некој треба со дебела мотка у п.м. да се разгони...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Latas i 90% od evropskite diplomati

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
дане го терам јас списокот на луже кои се од тука..би бил голем, за персона нон грата пред се мислам на луѓе од страна кои работат контра македонија и истите не би смееле да влезат внатре или ако влезат да бидат протерани.

- божидар димитров
- караџаферис
- солунскиот владика
- водачот на АНА
- зоран вранишковски ( ради српски пасош, ама првин да потскапи во затвор)
- љубчо
-каракачанов

Kajgana Shop

На врв Bottom