T-Mobile стартуваше со 3G!

• Креатор на темата Креатор на темата zive_te
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam Mobimak i Kosmofon seuste gi derat lugjeto so napumpani ceni za vekje standardi mobilni uslugi., vo Makedonija
Jas tuka vo EU plakjam 30evra fiksno, za 3G neogranicen internet , bez FUP, bez limit na brzinata, i kolicestvoto na data preneseno....a vo MKD 999denari e 1 gb(T-Mobile)

Ebavi Stranskite investicii..... go molzat narodot.....:toe:

Не бев многу информирана за веста, и се чудев деновиве од каде сега се појави таа буквата H на телефонов, во Скопје поготово околу центарот не се тргнуваше ознакава, ама не знаев уште за оваа услуга и не се потрудив да ја активирам. И во Охрид ја има исто, баш денес ја приметив, ама не е постојана, се губи на моменти.
Убава услуга во секој случај, се надевам дека наскоро ќе ја прошират и мрежата на достапност

Gledam Mobimak i Kosmofon seuste gi derat lugjeto so napumpani ceni za vekje standardi mobilni uslugi., vo Makedonija
Jas tuka vo EU plakjam 30evra fiksno, za 3G neogranicen internet , bez FUP, bez limit na brzinata, i kolicestvoto na data preneseno....a vo MKD 999denari e 1 gb(T-Mobile)

Ebavi Stranskite investicii..... go molzat narodot.....:toe:
vo mak 2gb 3G net e 450den t.e. 9evra

Јас сум навистина задоволен од услугава, ја користам секојдневно по еднаш сигурно, ако ништо друго да не ми згреши брат ми кога ми купува пиво :helou:
Многу добра ствар, јака нет брзина едноставно пресврт за T-Mobile и неговите корисници.

Veke kazav koristam 3G HSPDA unlimited Internet od O2 operator, bez Free User Policy, bez ogranicuvanja na brzina , bez datov limit.
Minatiot mesec na krajot imav imav okolu 45 gigabajti download....
... i se toa za samo 30 evra fiksno na eden mesec...
Kako i da gledas povtorno T-mobile i Kosmofon ziv go derat narodot so nivnite ceni...

30 евра не се многу за вашиот стандард, тоа е како ние да плакаме по 7-8 евра за неограничен интернет. Иначе стварно кај нас е оган скапо

Побрзо е 3Г на Т-мобил од Космофон. А на Космофон има подобро покривање.

Не знам дали има подобро покривање кога од космофон не се мачат ни да дадат мапа на покривање после година дена од почеток на нудење на таа услуга. Пријатно ме изненадија ептен од T-Mobile што некој ЧАС откако ја објавија оваа услуга одма објавија и мапа на покривање.

Не знам дали има подобро покривање кога од космофон не се мачат ни да дадат мапа на покривање после година дена од почеток на нудење на таа услуга. Пријатно ме изненадија ептен од T-Mobile што некој ЧАС откако ја објавија оваа услуга одма објавија и мапа на покривање.
tocno taka a dali kosmo podobro toa malu tesko od koga pocna kosmofon ic ne ja prosiri mrezata ne investiraat vo toa

Дали ја знае некој постапката за активирање на 3g интернет на T mobile ако пред тоа во договорот имам вклучен интернет ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom