Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас си признав многу порано, ама ти не читаш:pos2::pos2::pos2::pos2:
Мајсторе-Ти имаш таленат,дефинитивно!!!!!!!!!Право у велики брат.
Е ај сеа признај,одамна не ти ја пуштиле снимката од финалето со Манчестер,па сеа си нервозен и на нас се истураш.....
Анти-фудбал?
Што подразбираш под ова ме интересира,или си слушнал на телевизија и сеа овде продаваш муда за бубрези.
Ај да видам каков е тој анти-фудбал што го игра Челзи.
Би ти препорачал да ја видиш гол разликата на Челзи во ПЛ сезонава и после искоментирај..
Ама очигледно немаш широки познавања..
Навиваш за екипа која има само МИНАТО и засега на тоа останува.
Екипа која не може да освои титула во конкуренција со Маинц,Бохум и Хановер.
Ја да сум како тебе,ќе се скријам дома и не излагам бе,а не да лупам глупости по форуми..
Абе,не знам што да ти речам.
И што ако имате официјален фанклуб?
Тројца сте на цел подфорум..Ти,Торпедо и уште некој ќе се избаци.
Да,итаљанците можат да сонуваат.
Можеби Челзи нема,ама затоа знам дека Интер има и официјален фанклуб,има и веб страна,има и организирано навивање и следење на натпревари и сигурен сум дека има повеќе фанови на Интер одколку на патетичниот Баерн!
Исто така,Јунајтед има официјален фанклуб,ако не се лажам во Ресен.
Можеш да го прашаш Хулиган ќе ти објасни подобро.
Има и официјални клубови на Њукасл и Арсенал..така да олади малку сега!
Биди среќен што ви се падна Фиорентина,да ви се паднеше Интер не ќе знаевте од кај да се свртите.
Али како и да е,ќе изгубите и од виолетовите и ќе се вратите да играте против Шалке и против Хофенхајм..
И не биди ко некои фанови,живеј во сегашноста малце,заебиго минатото.
Кога освојувал Баерн,ти не си бил роден,така да џабе збориш,не ти држи вода муабетот.
Јас си признав многу порано, ама ти не читаш
Си изгубивме поштено, беа подобри од нас на пенали и
Барса беше најдобрата екипа лани, ама незаслужено помина полуфинале
Челзи е клуб со најнеуспешна историја споредено со сите сегашни учесници во ЛШ
Никој не го негира тоа бе другар, ама зборувај за сегашноста, не за минатото...
Баерн кога освојуваше германско и ЛШ,и сеуште кога освојува јас и сите баварци го пратиме постојано.
Вашата екипа за жал не ви пружа такво задоволство.
Но Плејстејшн лечи се,сите фрустрации!!!
Значи еднакви се по квалитет? :icon_biggБоби[Мкд];3300011 напиша:Прво немаш никаква основа да ја споредуваш бундесот со англиската, го тепал еднаш Челзи на Баерн, Баерн на Арсенал, Хамбург на Астон Вила. Како да ги споредиш, Виган, Сандерленд или Вулверхемтон со Ајнтрахт, Келн или Дортмунд кога никогаш немаат играно против.
Никој исто така не негира дека Челзи и Интер се големи клубови, и секако дека се на исто рамниште со Баерн. Дури и Нотимгем Форест, Наполи , Дортмунд, Хамбург се големи екипи, ама екипа што редовно игра нокаут фаза и има невидена историја да ја наречеш второкласна, е тоа ме иритира, посебно од навивач на таква екипа.
Баерн кога освојуваше германско и ЛШ,и сеуште кога освојува јас и сите баварци го пратиме постојано.
Вашата екипа за жал не ви пружа такво задоволство.
Но Плејстејшн лечи се,сите фрустрации!!!
По кој основ Мајнц, Бохум и Хановер се слаби екипи. Што имаат Болтон и Саутемтон појше од нив?Анти-фудбал?
Што подразбираш под ова ме интересира,или си слушнал на телевизија и сеа овде продаваш муда за бубрези.
Ај да видам каков е тој анти-фудбал што го игра Челзи.
Би ти препорачал да ја видиш гол разликата на Челзи во ПЛ сезонава и после искоментирај..
Ама очигледно немаш широки познавања..
Навиваш за екипа која има само МИНАТО и засега на тоа останува.
Екипа која не може да освои титула во конкуренција со Маинц,Бохум и Хановер.
Ја да сум како тебе,ќе се скријам дома и не излагам бе,а не да лупам глупости по форуми..
Германско со Бохум или Волсбург?Купија 2 Босанчиња и незнаевте сите кај ви е Главата..
Ма нема што да предавам, историја е се до оваа секунда. Накратко тоа е историјата за Челзи, и плус како водството смета да биди (според нивните најави).Слушај земи со постов,и комотно моеж да почнеш да им предаваш на твоите у фан-клуб.Прв асален пост на Челзи фан!!!Поздрав:helou:
Боби[Мкд];3300055 напиша:По кој основ Мајнц, Бохум и Хановер се слаби екипи. Што имаат Болтон и Саутемтон појше од нив?
Истото и ти. Ова е тешка хронична болест.