Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
 - 31 јули 2009

- Мислења
 - 9.856

- Поени од реакции
 - 5.613

Високо летаат...уште пониско ќе паднат
И со интер мислам дека тоа ќе се деси....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Високо летаат...уште пониско ќе паднат
Вака?
 , Недај боже Креспо да го стаем  групно смеење ќе падне на форумов. Vерувам искрено дека ќе се подразмислиш малце до фебруар барем кога ставаш клипче против Милан.
Да бе вие ни пуштивте нели, во џеб ве пикнавме џабе ви се и милиони и се кога врска немате и немој само да се вадите дека пуштена била си давате преголемо значење и ќе видиме кој ќе се бламира кога Реал ги ставаш во фаворити а неможат да поминат 1/8 финале а Милан секогаш има шанси посебно во Лига на шампиони а за Манчестер воопшто не се замарам зошто ќе ги поминеме ако мислеше за шампион ти дадов одговор дали има надеж.
Во џеб сте не пикнале? :pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај не се бламирајте бе...Па вие 65 мин. на Бернабе незнаевте топката каде е бе, па уште у џеб не пикнале. Да не беше Марсело немаше 1 гол да дадете...

Knock, knock, Who is there ?
Ouch my head, hey Heinze it is me Evra
Wtf, where the hell is Kaka.
Over there celebrating
Fuck !
Не.
Вака!
	Му викам дека сега Роналдињо ќе ја игра таа улога. :smir:
Аа, тешко. Му помина времето на Зубињо. Не верувам дека сега тој може да ја постигне формата што Кака ја имаше во Милан. Милан веќе не е истиот без Кака. Џабе и Роналдињо и Пато или било кој.
Лацио е истиот имаш право точно.
Во џеб сте не пикнале? :pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај не се бламирајте бе...Па вие 65 мин. на Бернабе незнаевте топката каде е бе, па уште у џеб не пикнале. Да не беше Марсело немаше 1 гол да дадете...Да не ви судеше фушерски пенал на Сан Сиро ќе го јадевте дома. Па уште у џеб не пикнале...оф мори мајко!