Бранко ќе води битка „човек на човек“

• Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување
Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.241
види фаца јеботе Бог........Брандо може вода да му носи...:)
Прау за прау, каков и да е лажго, ова, она...тоа што кажа за Брандо...исто и опонентот Груевски може вода да му носи, ЈБГ, нема секој таков атитуд и моќ :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Branko i sds ja zavrsija svojata misija, napravija kriminalna privatizacija se obogatija bivsite komunjari, dovedoa do neviden pad na standardot i naglo osiromasuvanje na narodot, nemaat sto novo da ponudat. Oni edno zborat koga se vo opozicija no koga se na vlast ne se dosledni vo odnos na ona sto go zboruvale koga bile opozicija.

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Branko i sds ja zavrsija svojata misija, napravija kriminalna privatizacija se obogatija bivsite komunjari, dovedoa do neviden pad na standardot i naglo osiromasuvanje na narodot, nemaat sto novo da ponudat. Oni edno zborat koga se vo opozicija no koga se na vlast ne se dosledni vo odnos na ona sto go zboruvale koga bile opozicija.
Ovaa vlast treba da si odi zatoa sto raboti se poloso od gorenavedenoto.
Narodot go osiromasuvaat do koska i samo reklamcinja istorija namesto leb mu davat,Vakva neodgovorna vlast do sega nemalo_Ovci da im dades ke gi izgubat.Ako vo ovaa vlast ne se stacionirani najgolemite kriminalci od privatizacijata potpomognati od bivsi strukturi koj vo komunizmot ziveea super. Pavle Trajanov,Bacev policisko udbaski del.Manevski Mijalkovi ,Zingo,Popovska politickiot del od edno minato vreme,Kamcev Todorovik i red.biznismeni koj privatizacijata ja pominaa demek spiejki.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.241
Ovaa vlast treba da si odi zatoa sto raboti se poloso od gorenavedenoto.
Во ред, работи лошо, народот не е ништо побогат или повработен.
А која треба да дојде? Или кои би требало да дојдат наместо овие сега?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
nema podobra alternativa toe e problemot.

Член од
20 мај 2009
Мислења
344
Поени од реакции
11
Во ред, работи лошо, народот не е ништо побогат или повработен.
А која треба да дојде? Или кои би требало да дојдат наместо овие сега?
Pa ke menuvas dodeka ne se pogodat.Tie si otidoa zatoa sto ne rabotea dobro.Sekoj e menliv,za sekoj ima kloca.Vo kumunizmot ni bese se dobro i nemavme pravo na izbor.Sega barem imame izbori na 4 godini kade moze da se kaze dali ni e dobro ili ne.

nema podobra alternativa toe e problemot.
Mene ako me prasuvas podobra alternativa e i Ljupco Georgievski samo da ne napravese takvi gluposti.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Кога бев помлад го ценев Бранко оти многу убаво зборуваше , сега подостарев малку (поискусен и позрел) , па и времето си го покажа своето , и Бранко не го ценам оти само си зборува . Па уште полошо е што сега неговото слатко лажење отиде предалеку, неговото лицемерие нема крај, се гледа заднината на секоја негова изјава и желбата за лична т.е. партиска одмазда. Можеби сеуште ги има квалитетите за добар бизнис , ама само со лична корист, оти досега тоа не и донесе ама никакво добро на Република Македонија и Македонскиот Народ.
Како звучи само една ваква изјава :
„Сега не е време за инвестирање во Македонија, порака до сите компании , странски и домашни од Б.Ц.“ - Вест 11.06.2009
Зарем некој би помислил после ова дека и посакува добро на својата земја и народ безусловно , или само под услов да се инвестира во Македонија доколку неговата партија е на власт. И сето ова е потикнато од не попуштањето на владата пред ЕВН и Фершпед. Па нели сакаме правда, тогаш правда и рамнопраност за сите, мали или големи компании , законот е ист за сите.
Цитирам : Црвенковски ќе соработува со сите опозициски партии , посебно со партиите на албанците?! Па нека оди во Албанија јас би рекол.
Каква е оваа опозиција која не сака да соработува со позицијата со цел подобрување на состојбата во Македонија,туку и контрира по секоја одлука , закон или предлог , се со цел да ја спречи нивната работа.

И за крај : Јас не сум партиски член на ниту една партија, ова е само едно мое видување на работите и тоа е се што можев да заклучам после неколку кодини пратење на нашата политичка „сцена“.
Топ 3 политичари од кој сум најмногу разочаран, а и сум се прелажал сам, со тоа што сум ги поддржал:
1.Бранко Црвенковски
2.Љубчо Ѓеоргиевски
3.Љубе Бошкоски

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.033
Поени од реакции
83.466
Му ја бацува десницата, ја благословува, за "еден на еден" против боксерот.

Овие позади сеир фаќаат или на ред чекаат да дојдат?

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Сега се очекува од опозицијата т.е. од Бранко да формира влада во сенка, како што е редот.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Edinstven choban i naivko shto kje izleze na kraj kje bidi Gruevski,kolku pobrzo svatite i preminite kaj Ljube tolku podobro za vas,pochnaa da mu se brojat denovite od krajot na Minhauzen.
Не бе кај Љубе, барам пристапница кај Бране :helou:

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Човек на човек?А дали со таа секретарката или соработничка што му беше?

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Ја мислам дека Бранко ќе игра човек vs бандера.
Има искуство со тоа.

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Леле ама навистина не ми е интересен.Ќе не спасувал тој што не донесе на ова дереџе.Бог да чува и да брани од вакви.море свестете се бре.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.241
Ја мислам дека Бранко ќе игра човек vs бандера.
Секогаш помпезно најавувани акции, посебно од овие познати транзициони лидери, секогаш завршувале со ништо (имаше една за октоподот, објавена во собрание, а ништо не испадна од тоа).

Kajgana Shop

На врв Bottom