iPhone 3G S

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
4G од 2012 па натака :smir:, а додека 3G си е сегашната мрежа токму затоа е Iphone 3G. А новиов Iphone 3GS претставува истиот модел само што е додадено speed. 3Gspeed, како побрз телефон.
знам за што е ес ознаката :) викаш истиот модел.ами ко така секој нареден ајфон ќе има 3г (според мене) додека да излези 4г.и тоа не значи дека секој нареден ајфон е истиот модел со нешто плус.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
знам за што е ес ознаката :) викаш истиот модел.ами ко така секој нареден ајфон ќе има 3г (според мене) додека да излези 4г.и тоа не значи дека секој нареден ајфон е истиот модел со нешто плус.
Море газе,че те видеф дали че беше олку гласен ако врлеше од џеб пари за ајфоно :nesum:

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
inace iPhone 3G S nema video call camera taka da pred ogledalo ako sakate da se gledate dodeka zboruvate

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Море газе,че те видеф дали че беше олку гласен ако врлеше од џеб пари за ајфоно :nesum:
Moре пичлак:baeh: шо има то врска, јас сакам да напредуваат а не да не прават будали.сакав само малце рифреш на дизајнот.тогаш немаше ништо да речам.ај сега чом по сладолед чунки ми жежи...:jaj:

inace iPhone 3G S nema video call camera taka da pred ogledalo ako sakate da se gledate dodeka zboruvate
хахахахахахх good one :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Moре пичлак:baeh: шо има то врска, јас сакам да напредуваат а не да не прават будали.сакав само малце рифреш на дизајнот.тогаш немаше ништо да речам.ај сега чом по сладолед чунки ми жежи...:jaj:
Одма ти зажежи од ко ме прочита а? Е добро ај чим нејчиш да не пра будали ај кажи како требаше да изгледа новиов Ајван.Во форма на спејс шатл или нешто слично на Ротманс плочка ама со заоблени рабови а? :baeh:

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Одма ти зажежи од ко ме прочита а? Е добро ај чим нејчиш да не пра будали ај кажи како требаше да изгледа новиов Ајван.Во форма на спејс шатл или нешто слично на Ротманс плочка ама со заоблени рабови а? :baeh:
Шо бе одма ? :) Јас секој ден си ја посетувам темава не е до тебе, до времево е :baeh: море четишибам! аххахаха.не озбилно јас не студирам дизајн да знам шо би барал народот.си има задолжени лица за то.Мене на пример задниот дел би ми бил поубав да не е онаква пластика.а има мн добри концепти за ајфон (ова башка ти кажувам) ама ок.секако нема да смениме ништо, а и ако народов е задоволен со овој дизајн нека не се менува :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Шо бе одма ? :) Јас секој ден си ја посетувам темава не е до тебе, до времево е :baeh: море четишибам! аххахаха.не озбилно јас не студирам дизајн да знам шо би барал народот.си има задолжени лица за то.Мене на пример задниот дел би ми бил поубав да не е онаква пластика.а има мн добри концепти за ајфон (ова башка ти кажувам) ама ок.секако нема да смениме ништо, а и ако народов е задоволен со овој дизајн нека не се менува :)
Исконтактирај го чоекоф,напрајте некој заеднички концепт ;) http://www.ora-ito.com/cheminverstestsite/index_studio.html

Член од
24 мај 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Do Devil... kaj go najde iphono za 99$ ili 199$ da zemam i jas eden ama bez dogovor e taa cena ili kako...

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Dostapen e vo t-mobile od 31.07.09

M

Mussolini

Гостин
3G S сеуште го немам работено ама неговиот претходник, да. Лично на мене, не ми се допадна многу како телефон ама секој си има свое мислење, нели? :) Еве за кој телефон давам рака

И да ти падне, ништо не му е а не како iPhone от... :D

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Објавени се цените во Хрватска (Т-Мобиле) . iPhone 3GS - 16GB со месечна претплата од 20 евра (24 месеци договор) телефонот е 327 евра.
Утре ќе видиме кај нас колку ке биде, па да направиме мала споредба :)

P

Princ

Гостин
Дупло барем, зарем може инаку да биде? :)
Објавени се цените патем, ништо посебно.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Истите цени од 3г, пермногу скапо

Kajgana Shop

На врв Bottom