Промискуитетни родители?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мајка ми не била ничија мувачица.
Тврдам со сигурност.

На една тема го прочитав ова... (јасно е која тема нели? :) ) Дека исказов е малку нереален, мора да се сложите, но тоа нека не биде темата.
Што мислите, дали вашите родители воделе бурен живот, дали менувале партнери, и најинтересното, ви раскажале ли некогаш нешто од своето минато во тој контекст. Што знаете за сексуалниот живот на вашите родители пред бракот?!

На една тема го прочитав ова... (јасно е која тема нели? :) ) Дека исказов е малку нереален, мора да се сложите, но тоа нека не биде темата.
Што мислите, дали вашите родители воделе бурен живот, дали менувале партнери, и најинтересното, ви раскажале ли некогаш нешто од своето минато во тој контекст. Што знаете за сексуалниот живот на вашите родители пред бракот?!
За мајка ми не знам, затоа што мајка како мајка на син да му раскаже и не е баш убаво за слушање. Меѓутоа татко ми знам дека си бил малку откачен. За него знам дека идел со 2 истовремено и дека нив ги има откачено за мајка ми.:) (ах љубов)
За сексуалниот живот пред бракот па и не знам ама баш ништо. Се надевам дека го имале, а ако го имале се надевам дека не претерувале.
Сепак нивното си останува за нив.

За татко ми доста работи знам за тоа кои му биле девојки каков дечко бил (затоа што бил опасен фраер):pos2:.A мајка ми на таа тема е затворена книга али ипак знам дека ептен била мирна и повлечена девојка така да не менувала често партнери.А за нивниот сексуален живот пред бракот незнам ништо а и не би сакале да знам бидејки сметам дека тоа е нивна приватна работа која не би требало да ја споделуваат ниту со мене.

Па и вие што сте. Секој татко на синот би се фалел дека бил голем јебо и дека вртел миљарда женски истовремено. Се со цел да не испадне "смотан" пред синот.

А секоја мајка би кажувала на ќерка и дека имала само 1 човек во нејзиниот живот (таткото на ќерката) се со цел да испадне светица пред ќерката.

Колку и да ви зборат, никогаш таткото не бил јебо прва класа а мајката не била Богородица. Или е обратно или е во поблага форма во реалниот живот.

На една тема го прочитав ова...
Мајка ми не била ничија мувачица.
Тврдам со сигурност.
(јасно е која тема нели? :) ) Дека исказов е малку нереален, мора да се сложите, но тоа нека не биде темата.
picture.php

Ми имаат кажувано двајцата каков љубовен/сексуален живот имале пред да се земат.
За татко ми знам дека бил женкариште, дека бил познат јебо низ маало..
Јез да не ми кажувал детали, ама на семејни или некакви собири дознавам детали.. :/
Мајка ми не била ничија мувачица(побогу, морав да и објаснувам што е мување):nenene:
Ми раскажала за сите дечковци и тоа мислам дека пропаѓаше у земја кога ми раскажуваше за прв однос и такви ствари..

Во раните фази на пубертетот и додека тој трае,вљубувањето е најчесто минливо.Вистинската љубов доѓа во позрела возраст,од 20-30 години.Ако светот беше совршен,ние ке се сеќававме многу јасно на сите први искуства,а тоа не е пример кај тие што се во вистински љубовни односи.Да,зборувам за тие кои се на јасно што бараат и нашле во љубовните односи.Ако се вљубуваме лесно и на прв поглед,додека сме пред 20-та година од животот,страсната прва љубов,може да се претвори во нереално мерило,поради кое подоцна,односите со нови партнери неизбежно ке ни бидат здодевни.Но,која е смислата да сме вљубени тоагаш.
Едно интересно истражување спроведено од антропологот Хелен Фишер,открило докази дека можно е да постои љубовна романса и кај двојки кои живеат заедно повеќе години како смејство,за разлика од двојки кои се на почеток на врска.
Моите лично сеуште знаат да се бакнат пример пред излегување,доста споделуваат,понекогаш знаат и да се спречкаат.За надвор незнам не ги прследувам,но обично не се склони на промискуитет,тоа мислам дека им е изживеано одамна пред да стапат во брак,или на самиот почеток.Единствено нешто што денес се губи во сивото секојдневие се честите заеднички активности што порано ги имавме,сега секој на своја страна,со свои проблеми.А и да дознам нешто,а верувам дека засега знам се во однос на нивните излети,нема да судам ризгорозно,сите грешат,дури и повеќе од што треба.За љубов знам дека постои и ја има,едно скршнување нема да ја смени сликата која ја имам изградено овие 26 год.Ги обожавам.

незнам за татко ми, ама за мајка ми и го знам карактерот и знам дека имала скромна младост.

За време на Југославија се земале нашиве и пријателите, поприбрани, со помалку одговори на искушенија во секој случај. И најчесто си биле дечко и девојка од средно или се нашле на факс, без некакви својствени за денес девијации.
Си се знаело, што значи брак, врска, имало почит..не дека денес нема, ама прокурвани се женските, тешко да најдеш некоја неизебана.
Заради тоа и бракови се денес помалку актуелни, кој сака за жена некоја која била со други.
Тоа од немајкаде го прифаќаме, бидејќи нема друга алтернатива.
Она кое помладите го имаат споменато има некоја смисла, 90-тите донесоа некоја мини сексуална револуција, па тука ќе гледаме се повеќе деца од послободни бракови.

Моите лично сеуште знаат да се бакнат пример пред излегување,доста споделуваат,понекогаш знаат и да се спречкаат.За надвор незнам не ги прследувам,но обично не се склони на промискуитет,тоа мислам дека им е изживеано одамна пред да стапат во брак,или на самиот почеток.Единствено нешто што денес се губи во сивото секојдневие се честите заеднички активности што порано ги имавме,сега секој на своја страна,со свои проблеми.А и да дознам нешто,а верувам дека засега знам се во однос на нивните излети,нема да судам ризгорозно,сите грешат,дури и повеќе од што треба.За љубов знам дека постои и ја има,едно скршнување нема да ја смени сликата која ја имам изградено овие 26 год.Ги обожавам.

Како од таква фина фамилија ти си излегол таков каков што си?
Неверојатно.
Дај ко педер пушти една тема - влијанието на семејството врз мојата сексуалност-
Па и оваа непозната да ја разглобиме, кога разгледуваме педери.
Дали ненагален, ненацицан, слаба таткова фигура, мора да има нешто, позади секој фрик има прикаска.
П.с не ми реплицирај тука, отвори тема.

Majka mi znam deka bila mnogu mirna i ne vodela nekoj buren zivot. Imala eden decko pred tatko mi ali bila mnogu kratko vreme so nego, okolu 1-2 meseci. A tatko mi vrtel mnogu zenski. Za majka mi imam doznaeno nesto od nea, nesto od rodninite, a za tatko mi toa so go znam go znam od tetka mi i od baba mi, tie mi kazuvaa kakov bil na vremeto. Na majka mi znam deka prviot seks i bil so tatko mi, a na tatko mi prviot seks ... koj znae so koja.

Ми имаат кажувано и двајцата какви биле во младоста, имаат 3 албуми со слики од младоста, мајка ми со предходниот дечко и татко ми со неколку девојки, ги чуваат заедно, тука се и писмата кои си ги праќале со бившите и никогаш не се ни подзакарале за тоа.
Мајка ми ми има кажувано за предходниот дечко, отворено ми кажала каков однос имала со него и колку време оделе, а татко ми е друга работа.. секогаш ми напомнува да не одам со дечко повеќе од 2 месеци, да не се заљубувам многу многу затоа што сега ми било време за шетање. Така правел тој, така сака да правам и јас... Ми има кажувано за некоја девојка што останала трудна на 17 год па незнал како да постапи во ситуацијата, па со тоа ме советувал како да се заштитам. Сепак во некој поглед се многу конзервативни, иако секогаш сакаат да се слободни со мене и моите сестри.

Majka mi znam deka bila mnogu mirna i ne vodela nekoj buren zivot. Imala eden decko pred tatko mi ali bila mnogu kratko vreme so nego, okolu 1-2 meseci. A tatko mi vrtel mnogu zenski. Za majka mi imam doznaeno nesto od nea, nesto od rodninite, a za tatko mi toa so go znam go znam od tetka mi i od baba mi, tie mi kazuvaa kakov bil na vremeto. Na majka mi znam deka prviot seks i bil so tatko mi, a na tatko mi prviot seks ... koj znae so koja.

Увек втор. :pos: Има ли некој на форумов кој ќе признае дека мајка му била поголема фраерка од татко му, или сите деца на светов се лажени (и веруваат) од своите родите дека мајка им е светица а татко им ебачиште?

Во секој дом приказнава. :pos:
Maјка светица, татко ебачиште ипол. Иронично, во повеќето слуачи, мајката била бааги промискуетна, додека не решила да се смири со некој шупак кој имал 2-3 девојки, ама финансиски океј, просечен тип кој не оди во екстрими, стабилен, кој во денешно време го нарекувате татко.

Па типот, кој одсекогаш копнеел по промискуетниот живот, се форсира пред неговите деца.

Океј, доста сценарија за Холивуд. :) Незнам за татко ми искрено, но знам мајка ми студирала во друг град, во посебен стан со другарка, па сигурен сум дека татко ми не и е втор. То.

majka mi mi raskazuese u detalji kakov buren zivot imala koa bila mlada i jebazoovna, kao se slikala gola za novini, kako gi menjala za edna vecer...

Мајка ми и татко ми се од 8мо одд заедно, не мењале.:smir:

ne znam za majkami ama za tatkomi znam deka imal povise devojki u istovreme dor bil so moja mama to go znam od babami :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom