Сител телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Еве (груба) споредба меѓу 4:3 и 16:9 емитувањето на Сител.

ne samo vestite skoro celata programa e vo 16:9 format,barem kaj mene :salut:
pa cim kaj tebe e skoro celata programa mozebi i kaj mene pristigne toa :), tokmu taka i nekoi emisii se so toj razmer,no vo obicnite televizori ke gi gledame so izdolzeni tela,a preku boom tv opcionalno mozebi normalno ke se gledaat, no vo gorniot i dolniot del po dolzina na ekranot ke se vidat crni lenti.

ако веќе ги даваат снимките со камера во размер 16:9, барем нека го даваат и текстот и шпиците, да не знаеш дали да собериш на обичните телевизори или да оставиш водителите да изгледаат слаби

Потапа телевизија немаме,главно на програма им е Бумбар,Ѓумуш ,Горка љубов и Бандини....мислам што треба повеќе да се каже.Освен за пропаганда за ништо не служи.

ТАЊАА Најубава си...ТаЊАА:vozbud:

Јас сум од битуше-хаха да ве познав Господине Х-каде и каков ќе биде вашиот бумбар..

ТАЊАА Најубава си...ТаЊАА:vozbud:

Јас сум од битуше-хаха да ве познав Господине Х-каде и каков ќе биде вашиот бумбар..

Хахаха... вика: „Поздрав од убавото Б(В)итуше!“
Мојот бел бумбар за најдобриот, најубавиот, најумниот, најпаметниот, најучениот, најсимпатичниот, најправедниот, најлојалниот, најгрижливиот, најсилниот, најмоќниот, нај + било што премиер, ах таа мајка што го родила :)
Е кога е вака можеш да лафиш и пола саат, ама пробај да плукнеш по владата, „ау гледачот се исклучи“, „г-дине ќе ве молам без навреди“, „режија исклучете го“, „г-дине бумбарот каде, немаме време“... Абе најдобри се пензионерките кога ќе почнат да ја хипрболизираат Владата и да редат суперлативи ко Грујо да им дал...

Како ја имаат зезнато Тања за 1 Април се утепав од смеење.Се јавува една девојка во емисија
-Ало Тања,овде X,се јавувам да ти кажам дека прекрасно изгледаш денес.преубава си.
Тања се смешка цела среќна
-О фала фала.
-Само сакав да ти кажам дека ова е првоаприлска шега:pos2:

Абе најдобри се пензионерките кога ќе почнат да ја хипрболизираат Владата и да редат суперлативи ко Грујо да им дал...

Тие се најдобри.

Али најОПАСНИ се очајните домаќинки на кои очигледно и ручекот да им ојде у ПМ и маж им по швалераја ОНИ мора да вртат НОН-СТОП....

За хиперболизирање....да не зборам-Крали Марко разбива 300 синџири робје..а В.на Р.М го колонизираше МАРС.

Латас "заборавил" дека е србин(баш да видиме до кога:)),башка си "дозволува" често САМ да интерпретира одредени вести-тоа е непрофесионално...мислам новинарски.

Ахххх ТАЊАААААААААААА:vozbud::vozbud::pos2:

На Сител Гледам Вести Само со ѕверов
JU2C2458.JPG

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom