Assassin's Creed 2

• Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
September 24, 2009 - Ubisoft announced this morning the PC version of Assassin's Creed II will now ship in first quarter 2010. The company explained its reasoning, saying the game needed extra development time to "deliver the best quality game."

Повеќе има тука

Се разбира, ова не важи за конзолите...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Очекувано, за сега копиљаците со Икс-Бокс да дркаат дека они ја играат играта, а другиве на PC не.

Впрочем, само и тоа се расправаат на Јутјуб, кој имал најдобри ексклузиви. Нека им е. Сите игри станаа како GTA, упм.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Очекувано, за сега копиљаците со Икс-Бокс да дркаат дека они ја играат играта, а другиве на PC не.

Впрочем, само и тоа се расправаат на Јутјуб, кој имал најдобри ексклузиви. Нека им е. Сите игри станаа како GTA, упм.
Па куписи Мац еден Икс-Бокс ефтини са
и то

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.250
Поени од реакции
30.511
September 24, 2009 - Ubisoft announced this morning the PC version of Assassin's Creed II will now ship in first quarter 2010. The company explained its reasoning, saying the game needed extra development time to "deliver the best quality game."

Повеќе има тука

Се разбира, ова не важи за конзолите...
се разбира дека со тоа extra development ќе напраат побарувачки за компјутер како на GTA4 значи-блазе си му на тој шо ќе си напраи компјутер достоен да ја фаќа барем на медиум.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Да бе, па уште на Е3 кажаа дека Леонардо Да Винчи ќе му биде пријател на Ецио и ке му помага.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Интересно изгледаат оружјата, посебно скриениот пиштол.

?

..........

Гостин
Да многу е добар .....леле колку ја сакам играва ...неможам да дочекам дпдека ја пуштат на торент:vozbud:

Dust_FingeR

Fire of Victory
Член од
8 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
3
Jas sum golem fan na Assassin's Creed

Se nadevam deka i vtoriot del ke bide zakon me interesira koi pobaruvanja gi ima igrata sto ke izleze i dali ke moze da mi vrvi na max. so PC

Intel core 2 Duo 3.0 GHz | Nvidia GeForce 9500GT= 1GB | 4GB RAM | 500 GB HDD.

Odnapered fala na odgovor Pozdrav Gejmeri

Kajgana Shop

На врв Bottom