Бранко се збогува со Рада и со Бучко

R

RAYTHEON23

Гостин
Во Централниот одбор кој брои 90 членови, преку 80 проценти се нови имиња со просечна возраст под 38 години. Меѓу новите членови кои 90 проценти се со високо образование има 5 доктори на науки, 13 магистри и неколку докторанти. :helou:
конечно....

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Во Централниот одбор кој брои 90 членови, преку 80 проценти се нови имиња со просечна возраст под 38 години. Меѓу новите членови кои 90 проценти се со високо образование има 5 доктори на науки, 13 магистри и неколку докторанти. :helou:
На повидок е нова револуција, преродба за Македонија. Млада и свежи умови, за подобар просперитет на македонскиот народ. Во исчекување сме на нова,чиста,и светла иднина.:smir::helou:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
На повидок е нова револуција, преродба за Македонија. Млада и свежи умови, за подобар просперитет на македонскиот народ. Во исчекување сме на нова,чиста,и светла иднина.:smir::helou:
Друже, се' се'....али само преродба не :)

Ми се ежи кожа коа ќе слушнам дека некој пак ќе не препородува :smir:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Хехе! Мислиш дека со иста финта како портокаловите ќе се вратат на власт. Тешко. Млади и свежи да, ама треба да покажат план и програма што ќе направат. И сега имаме младичи на власт.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Друже, се' се'....али само преродба не :)

Ми се ежи кожа коа ќе слушнам дека некој пак ќе не препородува :smir:[/quote
а
Нека биде нешто во тој стил во моментов ми дојде така на рака ебига:smir::helou:

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Ај што ве гледам чудни...нови кадри, релација на чешање лево маде...десно уво...

80% ... па можат да бидат и 99.99999999999999999999999999999%
новите кадри се должни вака или онака на папата ....
работата е утната во почеток ...
и да сум симпатизер/член на сдс не би се радувал воопшто

битниот дел е пак ист .... да не речам мозокот

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Хехе! Мислиш дека со иста финта како портокаловите ќе се вратат на власт. Тешко. Млади и свежи да, ама треба да покажат план и програма што ќе направат. И сега имаме младичи на власт.
Зарем треба финти за да се дојде на власт.... извини несум знаел!

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Зарем треба финти за да се дојде на власт.... извини несум знаел!
Хехе! А како се добиваа избори во Македонија досега, да ми објасниш ако не со финти? Да потсетам? 1990 ВМРО - за македонска независност, 1994 СДСМ - вмровците се опасни за мкд., 1998 ВМРО+Тупурковски - промени и милијарда, 2002 СДСМ - еден вработен во секое семејство, 2006+08 преродба/преродбата продолжува....

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32

Ќе даваат сигурно на вести денес за конгресов а?

Kajgana Shop

На врв Bottom